E-Sport Speltips E-Sport - Dagens Bästa betting tips och odds på E-Sport

Speltips E-Sport 2019

Speltips E-Sport 2019

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Rekar och analyser

Här hos Rekatochklart hittar du rekar på esport. Våra tipsexperter lägger ner mycket tid på att grundligt analysera de olika spelen och oddsen för att ge dig som läsare bästa tänkbara spelservice. Rekatochklart har hela fem gånger nominerats som en av världens bästa sajter för spelinformation på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London så du är på säker mark när du läser rekar på vår sajt.

Om du vill utmana våra experter eller bara bjuda på dina egna idéer har du möjligheten att publicera egna analyser här på Rekatochklart. Registrera dig och publicera dina rekar under Läsarnas speltips.

Växer i popularitet

Betting och spel på esport växer kraftigt och är idag större än för många traditionella sporter. Spelbolagen erbjuder odds och spel på flera ligor och det finns mycket att välja bland. Vad gäller oddsen så fungerar det på samma sätt som exempelvis för fotboll. I Sverige och största delen av Europa listas oddsen alltid i decimaltal. I Storbritannien i bråktal och i USA i vad som kallas amerikanska odds.

Nedan listar vi de vanligaste ligorna. De flesta stora och seriösa spelbolag erbjuder odds på dessa.CSGO 
LEAGUE OF LEGENDS
DOTA 2
HEROES OF THE STORM
HEARTHSTONE
STARCRAFT 2
OVERWATCH
ROCKET LEAGUE
PUBG
VAINGLORY

Speltips på CSGO

Den esport som är överlägset mest populär vad gäller betting i Sverige är Counter-Strike: Global Offensive eller kort och gott CSGO eller CS:GO. Betting på CSGO har blivit väldigt populärt och idag erbjuder så gott som alla spelbolag odds på CSGO. Vi på Rekatochklart vill inte vara sämre och erbjuder ett vasst utbud med rekar .


Övriga esporter som är extra populära vad gäller analyser och odds är League of Legendes även kallat LoL och Dota 2.

Oddsbonusar och bettingbonusar

Nästan alla spelbolag erbjuder en bonus för nya kunder. Den här bonusen kan du använda för att spela på esport. Erbjudanden för nya kunder har många olika namn och en startbonus på esport kan kallas odds-, betting- eller välkomsterbjudande. Det finns även andra typer av kampanjer som oddsboost, vinstboost, free bets och gratisspel.

Bäst odds på esport

Det finns inget rakt svar på vilket spelbolag som erbjuder de bästa oddsen. Det beror på att bolagen fokuserar olika hårt på olika esporter. En del spelbolag erbjuder de bästa och högsta oddsen för CSGO medan andra spelbolag erbjuder de högsta och bästa oddsen och flest spel på exempelvis Dota 2. Det som går att säga generellt är att alla stora och seriösa spelbolag idag tar den här relativt nya formen betting på allvar och erbjuder konkurrenskraftiga och bra odds. Ta del av alla bonusar och prova dig fram för att se vilken bettingsida du föredrar!

Liveodds och livebetting

Idag erbjuder alla stora spelbolag betting då eventen pågår. Livebetting och liveoodds har blivit standard precis som för fotboll och tennis och det finns massor av odds och spelmarknader att välja bland. Liveodds på CSGO är vanligast men du kan även betta live på ett flertal andra event och ligor. Precis som för betting på traditionella sporter så omsätter idag livespelet mer pengar än spelet innan matchstart.

Live streaming och direktsända event

Idag är det inte bara Twitch som gäller för streaming av esport utan du kan även se en rad event live via spelbolagens egna livestreaming tjänster. Spelbolag som exempelvis bet365 live streamar massor av olika event och ligor och du kan se direktsändningarna i din mobil dator eller surfplatta. Allt som krävs för att streama, exempelvis, CSGO, LoL eller Dota 2 hos spelbolagen är att du har pengar på ditt spelkonto eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna.