Charlotte:

Återfinns på en sjätteplats i Eastern Conference, med resultatraden 9-5-7 och hela tolv färre poäng än onsdagsnattens motståndare Inter Miami, som toppar konferensen. Charlotte föll senast, 0-1 borta mot Houston Dynamo och har över de sex senaste matcherna visat upp blandade resultat, tre segrar, ett kryss och två nederlag.

Charlotte vann senaste mötet med Inter Miami, i höstas, med 1-0 på hemmaplan. Ashley Westwood är nu tillbaka efter avstängning och Karol Swidersky, som representerat Polen i EM, är också tillbaka och spelredo. Brandon Cambridge och Joey Urso missade båda helgens möte i Houston.

Inter Miami:

Har, helt enligt förhandstipsen, varit MLS bästa lag så här långt under säsongen och Tata Martinos manskap toppar Eastern Conference med två poäng ner till tvåan Cincinnati. Inter Miami har bibehållit god form även när storstjärnorna Lionel Messi och Luis Suárez inte medverkat, då de spelar Copa América och på de sex senaste har The Herons vunnit fyra, förlorat en och spelat oavgjort i en. Senast bortabesegrades Nashville med 2-1 efter avgörande från Jordi Alba.

Avsaknaden av firma Messi Suárez påverkar förstås Inter Miamis offensiva slagkraft, men Martino har ändå ett slagkraftigt lag till förfogande med spelare som Jordi Alba, Sergio Busquets, Leo Campana, Serhij Kryvtsov, med flera. Marcelo Weigandt, Facundo Farías och Diego Gómez dras alla med skadebekymmer. Robbie Robinson är tillbaka från avstängning, men Matías Rojas hinner inte tillbaka efter Copa America-uttåget.


Miami inte borträknat trots Suárez och Messis frånvaro

Charlotte kliver in som favorit här på hemmaplan där ettan står i 2,06, men trots att Inter Miami saknar tunga pjäser i Messi och Suárez ska Martinos gäng inte räknas bort här. Utan de sydamerikanska stjärnorna är dock The Herons, som gjort flest mål av alla i MLS, inte lika vassa offensivt och Charlotte är ett lag som sällan bjuder in till målkalas. Bara Columbus har släppt in färre mål i MLS och bara New England Revolution har gjort färre i Eastern Conference. Under 2,75 mål kan testas till 1,96 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip