Speltips Melodifestivalen, Mello & Eurovision 2022

Speltips Melodifestivalen, Mello & Eurovision 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa speltips på Melodifestivalen och Mello

Melodifestivalen, eller Mello som det även kallas i folkmun, växer i popularitet och är nu även ett viktigt evenemang vad gäller betting. Samtliga stora spelbolag erbjuder odds på de olika deltävlingarna och det går att spela på vem som går vidare till final, vem som går till andra chansen, head to head och på vem som vinner hela tävlingen. Det finns även en rad olika specialspel. Våra experter lämnar inget åt slumpen när de rekar och skriver speltips för Melodifestivalen. Det gäller att ha koll på de senaste de senaste artisterna, nedladdningar på spotify, den allmänna opinionen, vad media skriver med mera. Det är inte bara en tävling i musik utan även till stor den en popularitets-tävling. En annan sak som är av största betydelsen är även spelvärdet i förhållande till oddset i Mello. Något som måste analyseras noga.

Gratis rekar och speltips på Eurovision

Eurovision har vuxit till att vara ett enormt evenemang med miljontals TV-tittare världen över. Till en början deltog bara europeiska nationer men nu är det ett globalt event där även Australien med mera deltager. Det är mycket att hålla reda på vad gäller att hitta de bästa tipsen och rekarna på Eurovision. Bortsett från själva musiken och artisterna och låtarna gäller det även att hålla koll på hur många grannländer en deltagande nation har och hur de röstar. Något som kan vara en stor fördel för vissa nationer. Våra experter har full koll på allt av värde och gör noggranna analyser innan de skriver sina  speltips på Eurovision. Besök vår sida för rekar och speltips för de senaste analyserna.