Leicester - Middlesbrough Ö2,5 mål

Leicester öser på på hemmaplan. 16 på fem senaste säger det mesta. Totalt har det blivit 32 kassar på 13 matcher.
Tack vare deras starka defensiv har det inte blivit lika många insläppta, 11 på 13 matcher. Sjukt stabilt. Nu råkar det ju dessvärre vara så att båda ordinarie mittbackarna missar matchen. Det öppnar rejält för bortalaget att göra en kasse eller två.

Middlesbrough är inget utpräglat bortalag, men det har blivit Ö 2,5 mål i 9 av deras 13 senaste. De har även lyckats med att måla i de senaste fyra matcherna, trots att det blivit mycket förluster.

Statistiken talar alltså för, frågan är om vinden är med oss ikväll?

Rögle BK +2,5

Ikväll åker RBK till Löfbergs Lilla Arena för att möta Färjestad. Ett Rögle som har fått vind i seglen och tagit 11 av 12 möjliga poäng på hemmaplan på senaste. På bortais ser det mörkare ut, men det börjar ta sig. Senast mot Luleå var matchen jämn, och resultatet 4-2 (eller om det var 5-2) speglade inte riktigt matchen. Martin Gerber var för övrigt dålig i kassen, och han har verkligen tagit revansch i de två efterföljande hemmamatcherna mot AIK och Brynäs.

Rögle är verkligen på gång, och även om inte det usla bortafacitet speglar läget, så tror jag utan tvekan det bli jämt i Karlstad idag. Färjestad vinner absolut inte med tre mål.

Hcp +2,5 till 1,53 är galet högt och dubblas med ovanstående Championshipmatch till oddset 2,52.

This is the stats tab
This is the post tip