Fullträff tips

Fullträff tips

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Fullträff speltips och förslag

Svenska Spel Sport & Casino har som känt flera olika populära spelformer inom betting som Stryktipset, Europatipset och Topptipset för att nämna några. Kunderna hos Svenska Spel har efterfrågat en spelform där man har möjlighet att vinna extra mycket och det ser nu ut som att deras röster har blivit hörda.

Efter en hel del jobb så har Svenska Spel nu tagit fram en riktigt spännande och helt ny spelform där du har möjlighet att bli multimiljonär över en natt. Faktum är att du, med en del skicklighet och lite tur på det, har chansen att vinna över 50 miljoner kronor i detta högvinstspel som Svenska Spel har valt att kalla Fullträff.

Analys varje lördag av våra experter

Våra egna experter kommer noggrant analysera Fullträff från Svenska Spel inför varje lördag för att förse dig med så träffsäkra tips som möjligt och förhoppningsvis öka dina vinstchanser. Se till att kika in hos oss på Rekatochklart innan spelstopp varje lördag för att ta del av grymma speltips på Fullträff helt gratis.

Hur fungerar Fullträff från Svenska Spel?

Fullträff från Svenska Spel går ut på att du ska tippa rätt antal gjorda mål i 13 olika matcher. Du har möjlighet att spela på allt från noll till sju mål, eller fler än sju mål. Du ska självklart försöka pricka in så många rätt som möjligt, och skulle du lyckas sätta alla 13 rätt så är du garanterad en vinst på minst 50 miljoner kronor.

Fredrik Wastenson, VD för Svenska Spel, anser att Fullträff kommer bli ett bra komplement till de redan existerande sportspelen som Svenska Spel erbjuder. De säger också att Fullträff främst är skapat för de skickliga spelarna, men att det också kommer att finnas färdiga kuponger att ta del av för den som behöver lite extra vägledning.

Minst 50 miljoner i vinstpotten

Som sagt så finns det riktigt massiva summor att vinna i nytillskottet från Svenska Spel. Fullträff kommer att ha en minsta möjliga vinst på otroliga 50 miljoner kronor för den som lyckas få rätt på samtliga 13 matcher i en kupong. Detta är en siffra som kommer växa sig ännu större för varje runda om ingen spelare får full pott - fram till den lördagen då detta inträffar och Sverige får en ny mångmiljonär.

Utdelning & resultat idag

Svenska Spel kommer släppa sin premiärkupong av Fullträff tisdag den 27 september som kommer att bestå av matcher som spelas lördag den 1 oktober. Det första spelstoppet kommer således att bli lördag den 1 oktober klockan 15:59. De har också uppgett att den första kupongen kommer att bestå av europeisk toppfotboll, något som kanske inte kommer som någon större överraskning.

Det återstår att se hur stort intresse eller hur mycket vetskap det finns om just Fullträff inför premiärrundan, och svaret på detta har vi på lördag. Vi gillar denna idé skarpt och vi ser ingen anledning till varför andra spelare inte skulle göra detsamma - vem skulle inte vilja testa lyckan på en vinst på över 50 miljoner? Förmodligen kommer vi få se utdelningen öka för varje vecka som går i takt med att ordet om Fullträff från Svenska Spel sprids.

Rätta din kupong

Har du spelat på Fullträff och vill rätta din kupong så gör du detta enklast genom att logga in på ditt konto hos Svenska Spel. Därefter klickar du på “Mina Spel” och väljer Fullträff, och sedan kan du se hur många rätt du lyckades pricka in. Är du osäker på vad du ska spela på så kan du alltid låta våra experter göra jobbet. Rekatochklart har speltips och analyser av Fullträff inför varje lördag.

Fördelar med Fullträff

Den största och mest attraktiva fördelen med Fullträff från Svenska Spel är självfallet de sanslösa pengarna som kan vinnas om man har skickligheten och turen för att få 13 rätt. 50 miljoner är ett livsförändrande belopp och vi förmodar att denna summa kan bli en bra bit högre förutsatt att det går några veckor utan att någon tar hem storkovan.

Det är också spännande att det kommer en helt nytt sportspel som går ut på att tippa exakt antal mål i matcher. Vi har verkligen på känn att detta kommer kunna bli något stort och oavsett om du väljer att ta dina Fullträff speltips från våra experter eller om du lägger din egen kupong så önskar vi dig stort lycka till på denna och kommande lördagar.

Andelsspel ger dig en fördel

Eftersom det är väldigt svårt att sätta 13 rätt när du behöver tippa både utgång och antalet mål på kupongen. I gengäld för den svåra kupongen så kan du istället vinna väldigt mycket pengar som inte någon annan produkt kan konkurrera med på den svenska spelmarknaden.

För att öka vinstchanserna och få med så många tecken som möjligt så kan du gå med i ett andelsspel. Rekatochklart erbjuder enligt många läsare Sveriges bästa andelsspel inom flera poolspel och vi avser att bli lika duktiga på Fullträff. Med ett andelsspel så delar du visserligen på vinsten med fler, men vinstchansen ökar genom att du har ett betydligt större system utan att behöva satsa mer.