V65 Tips - Solvalla Fredag & Tips Lördag

V65 Tips - Solvalla Fredag & Tips Lördag

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Sveriges bästa V65 tips på trav

Välkommen till Rekatochklart och Sveriges största sajt för spelinformation för sportspel och trav. Vi är stolta över att som enda enskilda svenska sajt varit nominerade som en av världens bästa sidor inom betting-information på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London. Det har dessutom inte varit någon engångsföreteelse utan vi har nominerats hela fem gånger! Så en sak kan du vara säker på när du läser våra travtips och tips på hästar. De är skrivna av de bästa experterna på en av världens bästa sidor. Och det är inte våra ord och skryt. Det är bettingvärldens största branschorganisation som tycker så.

Gratis V65 tips inför varje omgång 

Våra skribenter lägger ned ett betydande jobb på att hitta de bästa V65 tipsen inför varje omgång. Oavsett vilken bana det handlar om, oavsett dag eller hur viktig omgången är. Det är en självklarhet och för oss är alla omgångar lika viktiga. Så länge det finns pengar att tjäna måste vi göra vårt jobb till det yttersta. En annan sak som är väldigt positiv med Rekatochklart är att alla våra speltips på trav är helt gratis och utan kostnad. Något som blir allt mer ovanligt i en värld full av betalsajter och låsta artiklar. 

V65 tips Solvalla fredag

Sedan en tid tillbaka körs de flesta omgångar på fredagar på Solvalla. En förändring mot tidigare och då samma bana i stället körde V64-omgångar på tisdagar. Solvalla är Sveriges nationalarena för travsport och den mest kända banan i Sverige. Det är stor prestige för de flesta aktiva att vinna race på Valla. Här körs många stora och prestigefyllda lopp som exempelvis Elitloppet, Kriteriet, Oaks, Jubileumspokalen med mera. De bästa loppen körs inte under lunchen på fredagar men det är ändå väldigt intressant spelmässigt så rygga våra V65 tips från Solvalla och var med i matchen och jakten på de stora vinsterna.

Hur fungerar V65?

Det här är en spelform inom trav där det gäller att tippa sex stycken olika lopp. Det gäller att hitta den häst som vinner i varje race eller avdelning som det kallas. Det är utdelning på fem eller sex rätt. Får du fyra rätt eller färre blir det ingen utbetalning och ingen vinst. Ju fler favoriter som vinner desto lägre utdelning och vice versa om det skräller mycket. Den här bettingformen liknar övriga poolspel på trav och hästar och detsamma gäller upplägget för våra analyser. Våra travtips på V65 har samma upplägg som våra V75 tips och övriga travspel.

Övriga poolspel på trav

De flesta spel på trav är så kallade poolspel. Vilket innebär att folket och spelarna bettar mot varandra och inte mot ett bolag. Bolaget tar bara sin andel av omsättningen men är inte inblandade direkt i vadslagningen mot de som deltager. V75 är det största poolspelet för trav och där gäller det att tippa sju olika lopp med utdelning på fem, sex och sju rätt. V86 är det näst största spelet och här gäller det att tippa hela åtta lopp. Den här spelformen avgörs normalt på onsdagar och precis som vad gäller våra V65 tips så erbjuder vi gratis V86 tips inför varje omgång. Två andra populära poolspel för trav är GS75, en förkortning av Grand Slam 75, och V64 som ofta körs på vardagar.

V65 tips på lördag kväll

Så gott som varje lördag under årets körs det V65 på kvällen. Ibland avgörs loppen i Danmark och Norge men oftast äger det rum på svenska banor. Särskilt under sommartid då vädret är mer behagligt och det passar bra att köra på lördagar. Vi erbjuder V65 tips inför varje lördags-omgång när det är svenska banor som arrangerar tävlingarna. Då många som bettar är lite trötta och inte orkar läsa på ordentligt inför V65 som följer direkt efter det största spelet V75 och inför GS75 på söndag så är det här ett perfekt tillfälle att ta betalt. När övriga inte ha samma fokus.