Snabbare Bonus

Snabbnavigering

Snabbare

Snabbare

100% upp till 500 kr - Dubbla din första insättning!

  1. Klicka på knappen “Till Snabbare” och gör en insättning med Swish eller Trustly, minst 100 kr
  2. Din bonus på 100% blir direkt insatt på ditt konto!
Till Snabbare

18+ Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se

Tre anledningar till varför vi älskar Snabbare

Snabb betting utan registrering
Enkla insättningar med Swish
Erbjuder alltid topp-kvalitativa Bonsar!
sandeback

Ulrik Sandebäck:

“Snabbare är stort och erkänt spelbolag i Sverige med en riktigt bra med Jackpottspins. Dessutom en snabb och smidig sajt att spela på. Tummen upp.”

Ulrik har jobbat som spelexpert i över 20 år och varit ett naturligt inslag på Rekatochklart.com sedan dag ett. Han har en stor kunskap inom spelbranschen efter alla år och vet vad en spelare söker vid val av spelbolag.

Snabbare Bonus: Omsättningskrav

100% upp till 500 kr och upp till 10 jackpottspins 

Exempel: Välj Snabbare Bonusen “Sport” när du gör en första insättning för att aktivera 500 kr i bonus när du sätter in 500 kr. Bonusen behöver omsättas 6 gånger till minsta oddset 1.8.

Snabbfakta om Snabbare

Välkomstbonus

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav

12x bonus

Minsta odds

1.8

Betalningsmetoder

Swish, Trustly, BankID

Plattform

SBTech

App

Android och Iphone

Högsta insättning

10 000 kr

Minsta insättning

100 kr

Minsta uttag

100 kr

Bet-builder

Ja

Cash-out

Ja

Boostade odds

Ja

Snabbare Betting recension

Som en av Sveriges nya bettingsidor slog Snabbare upp sina metaforiska dörrar under 2018. Då det inte har lanserats så väldigt många nya Bettingsidor sedan dess så är de fortfarande bland de nyaste på marknaden. Snabbare Betting startades av företaget bakom ComeOn, Co-Gaming Ltd, som ägs av Cherry iGaming. Med ett helt gäng Bettingsidor och Casinon i sin portfolio har de under åren lärt sig hur man levererar en riktigt bra spelupplevelse från dag ett!

Som namnet antyder ligger det ett stort fokus på snabbhet i alla lägen för dig som besöker Snabbare. Antalet tillgängliga insättningsmetoder är begränsade till Swish och Trustly för att dessa ska kunna utvecklas till perfektion, du spelar utan konto eller krånglig registrering, din Snabbare bonus är en klassisk Insättningsbonus med riktigt lågt omsättningskrav och uttag sker blixtsnabbt med BankID.

Snabbare Odds bjuder på ett förvånandsvärt brett utbud för ett Spelbolag med fokus på Betting utan konto, som för bara några år sedan alltid betydde att väldigt lite krut lades på ett bra spelutbud och låga Odds. Men så är inte längre fallet!

Fördelar med Snabbare Sport

  • Snabb betting utan registrering
  • Insättning med Swish - inga konstigheter!
  • Alltid en bra betting bonus för nya spelare
  • Brett betting utbud med höga Odds
  • Uttag med BankID - pengarna på ett par minuter
Till Snabbare

Snabbare Betting i mobilen

I enlighet med Snabbares fokus så har man utvecklat en mobilsida som fungerar snabbt och smidigt. Det finns i dagsläget ingen app att ladda ner på din telefon, men du får tillgång till hela utbudet direkt i den webbläsare du föredrar att använda på din mobil.

Snabbare mobilbetting fungerar precis lika snabbt som via en dator och du får tillgång till samtliga funktioner som erbjuds. Det går om möjligt än snabbare att göra insättning med Swish via mobilen då du har direkt tillgång att gå mellan apparna med Bettingsidan, Swish och BankID.

“Snabbare Bonus mottar du lika snabbt via mobilsidan som du gör via en dator.”

Vad gäller spelupplevelsen så är Snabbare Betting väldigt lättnavigerat via mobilen. Med funktionen “Sätt in och spela” får du direkt tillgång till Betting utan konto, bara bekräfta din insättning med BankID för att få tillgång till hela utbudet på ett par sekunder. Du navigerar dig enkelt mellan de olika sporter och marknader som erbjuds och är det fotboll du vill spela på så erbjuds Bet Builder för en möjlighet att skapa ditt eget spel.

Snabbare Sport Spelutbud

Till att börja med så kanske du minns hur det var för ett par år sedan, när en snabb Bettingsida som erbjuder Betting utan konto erbjöd ett klent spelutbud med relativt låga Odds? Så är inte fallet längre! Hos Snabbare Betting hittar du en stor mängd sporter, ligor och mästerskap med riktigt bra Odds, året om.

Är det fotboll odds du är ute efter så får du hos Snabbare Odds tillgång till stora ligor, mästerskap och turneringar, men även svenska ligor ner till Division 2, nederländska Eredivisie, norska Eliteserien, tyska DFB-Pokal och mycket mer. En genomsnittlig match erbjuder runt 100 specifika marknader att betta på, med allt från vinnare, antal mål och hörnor, till dubbelchans, halvlekskombination, hålla nollan och Asian Handicap.

Andra sporter som som kan hitta höga Snabbare Odds på är tennis, baseball, amerikansk fotboll, dart, boxning, innebandy, futsal, MMA, cricket och mycket mer. En E-sportlobby tar dig dessutom direkt till samtliga alternativ som finns för Snabbare E-sport Odds. Välj bland turneringar i CS:GO, League of Legends, Dota 2 och andra stora E-sporter för att hitta de ligor och matcher som du vill betta på.

Betting-funktioner

För att öka spänningen ytterligare, eller för att få hjälp att komma igång så erbjuder Snabbare Betting ett gäng roliga funktioner. Populära funktioner som Cash Out och Snabbare Livestream kan du läsa mer om längre ner i denna recension, under Snabbare Sport Livebetting.

“Pulse-bet är funktionen för dig som har en känsla för när mål sker i en match.”

Funktionen ger dig en chans att lägga ett Pulse-bet på valfri fotbollsmatch, på att ett mål ska göras inom de kommande 30 sekunderna, 1 minut, 5 minuter eller 10 minuter. Snabbare erbjuder dessutom Multi-val via mobilen, där du kan skapa ditt eget spel med en kombination av ett stort antal marknader på din betslip. Funktionen finns tillgänglig på alla fotbollsmatcher och på Amerikanska basketligan, NBA.

Tipsduellen

Tipsduellen är en Betting Jackpot som du kan ta del av genom att betta på vinnarna i 10 matcher som spelas under en vecka. Då du endast spelar på vinnare så vinner du oavsett val om matchen slutar oavgjort, och alla rätt ger alltid vinst. Det här är din chans att vara med och dela på en miljon kronor varenda vecka som Snabbare Tipsduellen spelas. Om du är en ensam vinnare en vecka så är du garanterad en miljon kronor helt för dig själv!

Retrobet

För den äventyrliga - Snabbare Retrobet är virtuell betting som också kallas Soccerbet - Highlight Games. Snabbare själva kallas Retrobet för “en revolutionerande Virtuell sport som kombinerar riktiga matcher med riktiga mål och händelse”. Du spelar en veckas matcher på 5 minuter och veckan innehåller 10 matcher.

Snabbare Retrobet är för dig som vill testa något nytt, som dessutom är tillgängligt under väldigt stora delar av året, även när det inte finns stora ligor att betta på. Snabbare Odds i Retrobet är baserade på en säsong, som innehåller 38 veckor med 10 stycken 5-minutersmatcher var.

Snabbare Sport Livebetting

I syfte att erbjuda komplett betting för dig som spelare på Snabbare så får du självklart tillgång till en välsorterad Live Betting. Oavsett om du bettar på fotboll, E-sport, tennis eller någon annan sport så finns det en stor mängd marknader och event att spela på Live.

Dessutom kan du på vissa matcher och event få tillgång till funktionen Cash Out. Med Snabbare Cash-out har du möjlighet att stänga ett spel i förväg och hämta hem delar av en vinst om du tror att en match håller på att vända emot ditt spel.

Utöver detta bjuds du in till en hel värld av att se sport i världsklass live hos Snabbare Livestream. Följ matcher och turneringar live, direkt i din mobil eller via en dator. Logga in på ditt Snabbare Spelkonto för att läsa upp tillgång till Live Stream på en mängd fotbollsligor från hela världen, ishockey, tennis, handboll med mera.

Snabbare Insättningar och Uttag

Som nämnt flera gånger redan i denna recension så lägger Snabbare stort fokus på att erbjuda ett smalt utbud av betalningsmetoder och upprätthålla dem med riktigt hög säkerhet och snabbhet.

“Det här är en riktig win-win för dig också, då du endast erbjuds säkra och riktigt snabba metoder, vilket gör att du sällan väntar mer än ett par minuter på dina pengar.”

En stor anledning till detta är möjligheten att kunna erbjuda Snabba Uttag med BankID, utan att extra verifiering av en spelares person ska krävas vid varje första uttag. Tack vare att samtliga transaktioner verifieras med BankID, samt att uttag görs till samma bankkonto som använts vid insättning ökar säkerheten ytterligare, och minskar risken för försök till pengatvätt.

Insättning med Swish

Låt oss börja med den metod som tog den svenska spelmarknaden med storm för bara några år sedan - Insättning med Swish. Insättningarna går snabbt och allt du behöver är två appar - Swish och BankID. När du har angett ditt telefonnummer hos Snabbare öppnar du Swish där du bekräftar insättningen och bekräftar sedan transaktionen med ditt personliga BankID.

Insättning med Trustly

Lika bra som Swish är insättning med Trustly! Betting utan konto har sitt ursprung hos Trustlys funktion Pay’n Play, något som idag erbjuds på många svenska Spelbolag, däribland Snabbare Betting. Med Trustly gör du insättningar direkt från ditt bankkonto, som du bekräftar via din bank med ditt personnummer och säkerhetskod med ditt BankID. Pengarna syns hos Snabbare inom bara ett par sekunder!

Snabba Uttag med BankID

Att uttag sker snabbt är en självklarhet på Snabbare. Begär ett uttag från ditt spelkonto, bekräfta uttaget med BankID och motta pengarna på ditt bankkonto inom ett par minuter. Ditt uttag behandlas av Trustly och skickas direkt till din bank. Snabba uttag - enkelt, snabbt och säkert!

Snabbare Kundservice

Som mycket hos Snabbare Betting är kundtjänsten lättillgänglig och de agerar snabbt. Hitta svar på dina funderingar direkt i FAQ, eller kontakta en kundservice-agent enkelt via Live Chatten. Kundservicen är öppen alla dagar i veckan! Har du en fråga som inte kräver ett svar så brådskande, eller om ingen LiveChatt är tillgänglig, kan du även skicka ett meddelande via bettingsidans meddelandetjänst, och få svar inom kort i din personliga email-inbox.

Snabbare Betting Sammanfattning

Om vår sammanfattning endast skulle innehålla två ord om Snabbare så är valet av ord enkelt - Snabb Betting. Allt går undan, från insättningar med Swish och Trustly, Snabbare Bonus direkt vid insättning till alla nya spelare, till snabbladdande och lättnavigerat Oddsutbud och snabba uttag med BankID.

Trots detta är det inte mycket som har blivit lämnat att lida. Snabbare Odds är höga, om än inte högst i branschen, betting funktionerna är många och välutvecklade, Live Streamingen erbjuder många matcher live direkt i din telefon och kundservicen är tillmötesgående. Letar du efter ett Spelbolag som har tagit Betting utan registrering till nya höjder så kan vi verkligen rekommendera att du testar Snabbare redan idag!

Till Snabbare

Snabbare FAQ

Frågor och Svar

För Snabbare ligger styrkan helt klart i namnet. Du behöver aldrig vänta när du bettar hos Snabbare. Allt sker snabbt, från insättningar och uttag, till snabb betting utan registrering och snabba Odds.

Ja, allt du behöver göra för att komma igång på Snabbare är att göra din första insättning. Tack vare registrering med BankID så kan du spela utan konto, dina pengar och spel kopplas då istället direkt till ditt personnummer så att du snabbt kan få tillgång till dem.

Absolut! Snabbhet är Snabbares stolthet och något de lägger mycket tid och energi på - vilket du garanterat kommer märka. De erbjuder endast det snabbaste, med bland annat insättningar med Swish, uttag med BankID, Odds Bonus direkt vid din första insättning och snabb mobil betting.

Ja, Snabbare insättningar är alltid snabba då de endast väljer att erbjuda beprövade metoder som alltid levererar snabbhet. Du väljer mellan insättning med Swish och insättning med BankID, via Trustly. Snabbt och enkelt!

Absolut! Snabbhet är Snabbares stolthet och något de lägger mycket tid och energi på - vilket du garanterat kommer märka. De erbjuder endast det snabbaste, med bland annat insättningar med Swish, uttag med BankID, Odds Bonus direkt vid din första insättning och snabb mobil betting.

Snabbare Oddsutbud sträcker sig från fotboll, ishockey och basket till Rugby League, Formel 1, futsal, e-sport och baseball. Förutom stora ligor och mästerskap inom sport kan du dessutom betta på utfallet i en mängd event som politiska val och tv-program. Letar du efter något nytt kan du även testa Snabbare Retrobet.

Snabba uttag är en självklarhet på Snabbare. Har du vinster att ta ut så har du allt som oftast pengarna på kontot inom 15 minuter, tack vare uttag med BankID. I många fall går det av samma anledning att få ut dina pengar utan vidare verifiering av din person.

Ja, tack vare den svenska spellicens som Snabbare Betting innehar kan du alltid känna dig helt trygg när du bettar på Snabbare. Det betyder dessutom att Spelbolaget själva betalar skatt i Sverige, så alla dina vinster är alltid helt skattefria.

Utvalda recensioner

Snabbis

Snabbis

Läs recension

bet365

bet365

Läs recension

Betinia

Betinia

Läs recension

Turbo Vegas

Turbo Vegas

Läs recension

Interwetten

Interwetten

Läs recension