Cash Out och Stänga Spel

BONUSGUIDE FÖR NYA KUNDER
Regler & villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt. 18+

Bästa spelbolagen för Cash Out

I vår bonusguide ovan listar vi alla de spelbolag med svensk licens som erbjuder cash out. Vilket spelbolag och vilken bettingsida som är den bästa för cash out och stänga spel handlar om tycke och smak. Det finns idag även olika typer och varianter av den här funktionen så det är svårt att ge ett rakt svar på vilket spelbolag som är bäst. Rekommendationen är att pröva sig fram. Världens största spelbolag bet365 var dock bland de första att lansera stänga spel på den svenska marknaden och erbjuder en mycket pra produkt med flera olika varianter av cash out. bet365 har svensk licens och är seriösa. Där kan man spela tryggt och säkert med cash out.

Hur fungerar Cash Out och Stänga Spel

Spelbolagens cash out-tjänst erbjuder spelarna möjligheten att stänga eller avbryta ett spel innan det har avgjorts. Du kan lägga ett spel, exempelvis på resultatet i en match, och sedan avsluta spelet innan slutsignalen. Vilket belopp du erbjuds beror på hur det går för ditt spel fram till att du cashar ut. Ser det lovande ut erbjuds du mer pengar och ser det ut som ditt spel kommer bli ett förlorande spel erbjuds du ett blygsamt belopp. Det här gäller både för singelspel och kombinationsspel. Så kallade flervalsspel.

Flera olika typer av Cash Out

Idag finns det ett flertal olika varianter av cash out och stänga spel. Dessa har olika namn hos olika spelbolag på den svenska marknaden då de helt enkel översatts på olika sätt. Det finns cashout för spel innan matcherna startar, cash out och stänga spel för liveodds och livebetting. Cash out för flervalsspel och även så kallad auto cash out som även kallas automatisk cash out. Partial cash out innebär att du som spelare kan stänga delar av av dina spel eller flervalsspel och komber, eller få tillbaka en del av din insats eller vinst.

Stänga spel på betttingsidor

Till skillnad från casino, lotto och liknande är betting på sport och odds ett kunskapspel. Att kunna stänga spel via cash out är därför ett utmärkt hjälpmedel för dig som vill ligga ett steg före spelbolagen och bettingsidorna och vill kunna ta hem din vinst när du helst önskar. Cash out innebär att du kan avbryta ditt oddsspel i förtid och innan det normalt skulle rättas och fastställas. Idag erbjuder de flesta bettingsidor möjligheten att stänga spel för produkten sportspel.

Automatisk Cash Out

Vissa spelbolag har en funktion som heter automatisk cash out eller auto cash out. Det innebär att ditt spel stängs automatiskt på den nivå du vill. Du ställer in vilket belopp du vill casha in och stänga ditt spel på och då det här beloppet nås stängs ditt spel automatiskt utan att du behöver göra något. Det här är en väldigt bra funktion som underlättar spellivet för den erfarne spelaren som på förhand har koll på vilka nivåer man vill stänga på.

Fördelar och nackdelar med Cash Out

Det finns både fördelar och nackdelar med att kunna stänga sina spel. Fördelen med cash out är att du kan få direkt tillgång till din vinst eller casha ut, få tillbaka lite pengar, innan ditt spel är förlorat. En annan fördel är att du kan minimera dina förluster. Om förutsättningarna ändras och det ser ut som att du kommer förlora eller att risken för det ökar kan du hämta hem din vinst eller det som återstår av insatsen. En nackdel med cash out är att du får ett lägre värde än det verkliga värdet. Spelbolagen behöver tjäna pengar för att överleva och därför erbjuds du som spelare ett värde som är lägre än det borde vara. Det gör det svårare att långsiktigt tjäna pengar på cash out. Tar man fel beslut och stänger sitt spel för tidigt kan det också vara retfullt. Men det är ju en del av spelets regler i betting.