DrTrav

V75 lördag 27/04

26 April 2019 - 17:35

Det är V75 tävlingar ifrån Åby i eftermiddag med Olympiatravets Final som höjdpunkt.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-6 på nummer 9 Gina Schermer som kommer med två raka segrar. Hon har på sina 20 tidigare starter endast missat att vara topp tre vid ett tillfälle och med de rätta ryggarna under slutrundan och bra tempo på tillställningen så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Hon har mestadels tävlat med skor på sistone och en gång så gick hon barfota bak men nu är det aviserat barfota runt om och det tror jag kommer ha en bra effekt över upploppet här och dessutom eventuellt jänkarvagn för första gången är spännande.

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 7 Propulsion som var riktigt vass redan i årsdebuten senast. Detta trots en massa strul före start med två tappade skor så vann han väldigt lätt från dödens på Muscle Hustle via 10,5 sista varvet med skor runt om och ett öppet huvudlag. Nu tror jag han är klart vassare med lopp i kroppen och på barfotabalansen och med det norska huvudlaget här så tror jag att han blir svårstoppad även om han skulle få trava i dödens.

V75-1 1,3,10,11,13
V75-2 1,2,3,6,7,9,10
V75-3 3,4
V75-4 2,3,5,8,9,12
V75-5 2,4,5,6
V75-6 9 Gina Schermer
V75-7 7 Propulsion

1680 rader x 0,50 = 840 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Gina Schermer
DD2: 7 Propulsion

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Olympiastayern över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Elliot Coger har stångats mot tuffa motståndare hela tiden och senast på Solvalla så var det Milligan’s School och Handsome Brad som var etta och tvåa i mål och de är båda två med i Olympiatravets final. Den långa distansen trivs han bra på och om Fredrik Persson kan servera hästen en bra löpning så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 1 Amazing Dream N.O. gick bra som tvåa bakom vinnande Gretzky B.R. senast. Det är första gången han ska ut på distansen fast det tror jag han klarar av och från ett perfekt spår här så sitter han fint till direkt och ska räknas tidigt. Körspö är en stor fördel, 3 Whipped Eggs har gjort bort sig med galopp i tre av de fem senaste starterna men felfri nu så tror jag att Örjan Kihlström söker sig framåt mot ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad om han skulle få fuska bort en del av loppet i den positionen.

Min Vinnare: 11 Elliot Coger
Spets efter 500m: 3 Whipped Eggs
Skrällen: 1 Amazing Dream N.O.
Ranking: A 11 B 1,3,10,13,14,12,15 C 5,4,9,6,2,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 9 Norton Commander gjorde årsdebut senast och blev då störd till galopp efter ett varv. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb under slutrundan ock ska räknas tidigt här. Rycktussar för andra gången i karriären är intressant nu. Den första gången han hade det var näst senast när han galopperade när det gick för fort, 1 Victory Island var väldigt fin vid vinsten på barfotabalansen senast. Han är ingen blixt ut men jag tror att han kan nå vinnarhålet här och då kan han bli farlig via open stretchen till slut, Barfota är en fördel så det blir det igen meddelar Steen Juul, 6 Deep Pockets har vunnit 7 av 10 starter hittills. Han startade så sent som i söndags och kom då snett på det och galopperade in i första sväng och pressades inte efter det. Han är kvick ut och är spetsbudet här men medeldistans är ingen fördel då han är vassare över sprint men om Erik Adielsson kan få trolla bort en del av loppet där framme i ledningen så kan det räcka en bit. Fortsatt skor runt om meddelar Svante Båth, 10 Zaffiro G.Z.O. gör första starten på svensk mark och om Alessandro Gocciadoro kan servera hästen en bra löpning så fäller han många hästar till slut och kan vara långt framme här

Min Vinnare: 9 Norton Commander
Spets efter 500m: 6 Deep Pockets
Skrällen: 7 Rajah Silvio
Ranking: A 9,1 B 6,10,7,2,3,4,5,12 C 8,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Milliondollarrhyme svarade för en mycket vass årsdebut näst senast när han travade 12,0 över medeldistans. Gången efter det så galopperade han bort sina möjligheter med 400 meter kvar av loppet men var inte tom i det läget och hade utmanat om segern felfri då. Han håller hög klass och är given i segerstriden om han kan undvika att galoppera, 4 Heart Of Steel kan öppna rätt bra bakom bilen och han visade full form när han avslutade klart bra via 08,3 sista 800 meterna som tvåa bakom Perfect Spirit senast. Här kanske Peter Untersteiner kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men oavsett så ska han räknas tidigt från ett bra utgångsläge, vid ytterligare gardering kan 6 Varieta’ Luis som är ännu en häst från Alessandro Gocciadoros stall vara tänkbar här. Han hade tre raka vinster innan det blev galopp senast. Han kan lägga iväg bra från start så jag tror att kusken kör framåt direkt för att hitta ner i en vettig position men det är inte säkert att det kan bli någon ledning men han tål att göra en del grovjobb och kan sluta långt framme här.

Min Vinnare: 3 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 4 Heart Of Steel
Skrällen: 2 Rushmore Face
Ranking: A 3,4 B 6,2,5,11 C 9,7,12,8,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 3 över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Winner Bac hade tre raka segrar innan han blev tempotorsk senast och fick för långt fram till vinnande Head For Home. Från ett bra smygläge här så kan han bli farlig över upploppet om Markus B Svedberg kan ge hästen en bra löpning. Barfota runt om för första gången är intressant, 8 Burning Man imponerande stort vid en överlägsen seger senast. Han är stark och rejäl och trivs med lång distans och kan blanda sig i segerstriden på nytt, 5 Viking Brodde har inte varit sämre än tvåa hittills på sex försök och har visat finfin form på sistone men femtespåret i volten här är inte bra och det blir nog ingen snabbstart om han skulle kliva iväg i rätt gångart men om han klarar av det momentet så tror jag att Jorma Kontio styr på framåt när tempot bedarrat där framme och då kan det bli dödens eller ledningen efter en bit och då är han med och gör upp om segern, 12 Kennedy har mycket hög kapacitet och är obesegrad felfri och trots ett svårt läge här så är han inte borta om han skulle hålla sig till rätt gångart. Eventuellt så blir det lättning i balansen meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 9 Winner Bac
Spets efter 500m: 6 Remarkable Feet
Skrällen: 9 Winner Bac
Ranking: A 9,8 B 5,12,2,3,7,4,6,1 C 11,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Lovely Godivas Minne - Femåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Valchiria O.P. vann derbyt som treåring nere i Italien och har nästan fem miljoner insprunget. Hon var väldigt bra senast när hon fick ge sig mot en vasst avslutande Hevin Boko. Med det loppet i kroppen tror jag hon är ännu bättre den här gången och om hon kan få ta över ledningen efter en bit så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 5 Mellby Free vann Stochampionatet och Breeders’ Crown ifjol och var också tvåa i Europaderbyt och visade att hon duger gott även mot hingstarna. Hon har ännu inte varit sämre än trea och kan bli att räkna med direkt i årsdebuten här, 6 Europhile Am galopperade i startrusningen senast men felfri nu så tror jag att hon laddas mot ledningen för att släppa till tipsettan och skulle så bli fallet så kan hon bli farlig via open stretchen till slut, 2 Carna Sensei svarade för en bra årsdebut bakom vinnande Bikini senast och kan ha gått framåt med det loppet i kroppen nu. Barfota runt om kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 4 Valchiria O.P.
Spets efter 500m: 4 Valchiria O.P.
Skrällen: 2 Carna Sensei
Ranking: A 4,5 B 6,2,3,11,12,8,9,1
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Gina Schermer som kommer med två raka segrar. Hon har på sina 20 tidigare starter endast missat att vara topp tre vid ett tillfälle och med de rätta ryggarna under slutrundan och bra tempo på tillställningen så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Hon har mestadels tävlat med skor på sistone och en gång så gick hon barfota bak men nu är det aviserat barfota runt om och det tror jag kommer ha en bra effekt över upploppet här och dessutom eventuellt jänkarvagn för första gången är spännande, vid gardering kan 10 Vlad Del Ronco som vann en V75-final från dödens senast vara tänkbar om han får spara speeden fram till upploppet, 5 Vincero’ Gar var väldigt duktig i debuten på svensk mark senast när han rundade sitt motstånd via 12,6 sista 1700 meterna och från det här läget tror jag att Alessandro Gocciadoro har ledningen i sikte men det kan bli en utdragen spetskörning då nummer 7 Harran Boko trivs väldigt bra i ledningen och skulle dessa ekipagen köra mot varandra gynnar det min spik.

Min Vinnare: 9 Gina Schermer
Spets efter 500m: 7 Harran Boko
Skrällen: 1 Staro Leonardo
Ranking: A 9 B 10,5,1,7,2,3,4,6 C 12,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Olympiatravet Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Propulsion som var riktigt vass redan i årsdebuten senast. Detta trots en massa strul före start med två tappade skor så vann han väldigt lätt från dödens på Muscle Hustle via 10,5 sista varvet med skor runt om och ett öppet huvudlag. Nu tror jag han är klart vassare med lopp i kroppen och på barfotabalansen och med det norska huvudlaget här så tror jag att han blir svårstoppad även om han skulle få trava i dödens, vid gardering kan 5 Cyber Lane som är kvick ut och kanske kan nå ledningen om han skulle ta sig förbi nummer 3 Handsome Brad i starten vara tänkbar och skulle Johan Untersteiner lyckas med det så kan det räcka till en framskjuten placering men att han ska orka stå emot min spik över upploppet det tror jag inte utan han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Propulsion
Spets efter 500m: 5 Cyber Lane
Skrällen: 1 Bahia Questnot
Ranking: A 7 B 5,1,2,9,10,6,3 C 8,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming