Tennis Live Streaming

Du kan se direktsänd sport på din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, tennis, ishockey, baseball, handboll och basket. För att kvalificera dig behöver du vara inloggad, ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Geo-restriktioner gäller.

Kommande matcher

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
Geo-restriktioner gäller. För att kunna använda Live Streaming-tjänsterna måste du vara inloggad, ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna.

Tennis live streaming från massor av matcher

En stor fördel med att öppna ett spelkonto hos många spelbolag är att de erbjuder livestreaming av ett stort antal sporter och ligor. Och dessutom de mest populära sporterna i världen och några av de mest populära ligorna och turneringarna. Vad gäller tennis live streaming så går det att se över 10 000 matcher per år hos vissa bettingsidor. Allt ifrån topptennis från Grand Slam-turneringarna och ATP Masters 1000 och de vanliga turneringarna på ATP touren och WTA touren ända ner till Challenger-nivå och så kallade Futures. Det bästa av allt är att om du har pengar på ditt spelkonto eller satt in pengar de senaste 24 timmarna så kan du se många av dessa matcher och event.

Tennis live streaming från tusentals matcher

En stor fördel med tennis är att matcher att turneringar spelas så gott som året runt och varje vecka och varje dag. Det är ett litet uppehåll under vintern och inför säsongen börjar i januari med Australian Open som den första stora turneringen men i övrigt så tävlas det friskt under hela året. Vilket även innebär att du kan se och streama tennis under hela året. Säsongen inleds med tävlingar på underlaget hard court, sedan följer ett antal event på grus med Roland Garros som höjdpunkt. Efter det är det dags för säsongen på gräs vilket är den kortaste. Den innehåller dock det mest prestigefyllda eventet i Wimbledon som spelas mitt i sommaren i London. Efter den här turneringen är det återigen dags för hard court vilket leder fram till US Open innan inomhussäsongen inleds i vissa delar av världen där klimatet inte tillåter något annat.

Tennis live streaming från Wimbledon

Det största och mest prestigefyllda som går att vinna inom tennis är singelturneringen i Wimbledon. Ett event som har en fantastisk och anrik historia. Då den här turneringen spelas på gräs och med snabbt tempo, mycket serve och volley och kortare bolldueller passar den inte för alla och många spelare brukar välja sina slag beroende på vilket underlag som passar dem bäst. I den här fantastiska turneringen gäller det att ha en mycket bra serve och vassa returer annars blir det mycket svårt att hävda sig. Om du tycker om att titta live på Wimbledon finns tennis live streaming tillgänglig hos de flesta stora bookmakers och spelbolag.

Franska Öppna med tennis live streaming från French Open

Kärt barn har många namn och det gäller verkligen den här turneringen. I Sverige brukar den kunna kallas för tre olika saker. Det första och vanligaste exemplet är Franska Öppna. Eventet kallas även för French Open vilket är det internationella namnet men det räcker inte då många även kallar turneringen för Roland Garros. Det här i alla fall den största turneringen på grus och den avgörs normalt i  slutet av maj och början av juni. Det som kännetecknar spelet här är långsammare spel och längre dueller. Att ha en bra serve är viktigt men inte lika avgöra som på andra underlag. Det här är en av de allra mest populära tävlingarna som finns vad gäller TV och tennis live streaming.

Se Australian Open live i din mobil

Australian Open är årets första Grand Slam-turnering och det här populära eventet avgörs i Melbourne i januari varje år. Underlaget är hard court och ett kännetecken och en svårighet under den här turneringen är hettan och värmen. Ibland kan det bli hela 40 grader och då gäller det verkligen att hushålla med krafterna och dricka mycket vatten. Annars blir det mycket svårt att hävda sig. Live streaming från tennisen i Australian Open är ett mycket uppskattat inslag och det direktsänds matcher från alla olika klasser. Där såklart herrsingel tilldrar sig det största intresset.

Streama US Open tennis live

US Open är årets fjärde och sista Grand Slam och avgörs på Flushing Meadows i New York. Ett event där stämningen brukar vara fantastisk och det brukar vara lite mer drag på läktarna här än för övriga Grand Slams. Underlaget är hard court vilket innebär att vi brukar bjudas på fantastiska bolldueller och mycket fint spel. Om du älskar den här sporten och tennis live streaming från US Open är det bara att öppna ett konto hos något av de spelbolag som direktsänder det här eventet. Du behöver sedan bara logga in och antingen ha pengar på ditt spelkonto, ett saldo, eller ha lagt ett spel de senaste 24 timmarna för att se matcherna. 

Live streaming av tennis från ATP Masters 1000

De största turneringarna under Grand Slams kallas för Masters 1000. Dessa event är en nivå högre än ATP 500-turneringarna och består av nio stycken tävlingar som spelas under hela året. Dessa event är några av de mest populära vad gäller livestreaming av tennis. Då det finns mycket prispengar och prestige i dessa event är det vanligt att de bästa spelarna deltager i Masters-serien som inkluderar Indian Wells, Miami, Monte Carlo Masters, Rom, Madrid, Rogers Cup i Kanada, Cincinnati, Shanghai och Paris.

Tennis live streaming från ATP-touren och WTA-touren

Herrarnas tour heter ATP-touren och pågår under så gott som hela året men lite mindre tävlande i december. Detsamma gäller damerna vars tour kallas för WTA-touren. Dessa organisationer och tourer gör att du kan njuta av tennis från flera olika underlag under hela året. Går man igenom kalendern så hittar man många fantastiska event och turneringar. Live streaming av tennis och ATP- och WTA-touren är mycket populärt och det här är de mest streamade eventen som finns inom den här fantastiska sporten.

Hur streamar jag tennis i Sverige?

Det finns flera olika sätt att titta på tennis online i Sverige. Exempelvis i din  dator, laptop, mobil eller surfplatta. Det bästa och billigaste sättet där du också kan se flest matcher är att streama tennis via ett spelbolag och en bettingsida. Många av de största bolagen med licens i Sverige erbjuder den här tjänsten där du ibland kan se över 10 000 matcher per år live. Ett utbud som inkluderar de stora Grand Slam-turneringarna, Masters 1000 event och massor av andra tävlingar från de största tourerna.

Vilka spelbolag streamar tennis live?

I regel är det de största och bästa spelbolagen med stora finansiella muskler som erbjuder tennis live streaming till sina kunder. Då det här kräver stora resurser och investeringar. Det spelbolag som är bäst på livestreaming i Sverige och som direktsänder flest turneringar är bet365. Här kan du se event från de allra största och mest populära tävlingarna men även från Challenger-touren och Futures. Utbudet är enormt. Inte bara för tennis utan totalt då man sänder över 140,000 matcher och event per år. Det enda som krävs för att titta är att du har pengar på ditt spelkonto eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. En annan sak är att det är olika rättigheter för olika länder så alla matcher går inte att se i alla länder beroende på TV-avtal mm.

Se och spela på tennis

Något som kan öka spänningen och göra det roligare att titta på tennis när du streamar en match live är att även betta på matchen. Det går idag att spela på upp emot hundra olika marknader hos vissa betting-sidor. De mest populära spelen är att vinna matchen, att vinna nästa set, game handicap och över och under totalt antal games. Livebetting och liveodds dominerar totalt vad gäller den här underbara sporten och står idag för upp mot 90 procent av omsättningen. Om du inte har så bra koll gör det inget då vi hjälper dig på traven och erbjuder speltips på tennis inför massor av olika matcher. Rygga ett av våra tips och luta dig tillbaka och njut av matchen.