Publicerad på 16 Feb - 10:17

article-img
Foto: Bildbyrån

10 raka för vår tipster Gio: "I den ligan jag kan bäst"

Vår expert på sydamerikansk fotboll Giovanni Rojas glöder just nu! Nyligen satte han sitt tionde raka spel i Liga Mx som är Mexikos högstaliga. Vi tog ett snack med "Gio" om framgången och blickar framåt mot helgens matcher. 

10 raka rättade tips! Minns du när du hade en sådan fin streak senast?
 
– Ja, inte sådår på rak arm! Men det händer ju lite då och då när man rekar såpass mycket som man gör. Det ska också sägas att det är 10 raka tips på Liga Mx. Finns en plump bland de senaste tipsen, och det var i Copa Libertadores.

Vad är nyckeln bakom framgången?

– Det gäller att göra jobbet varje omgång och jobbet ser ju lite olika ut för alla beroende på vilken approach man har. Jag själv har växlat upp igen efter en period där skola, arbete och livet tagit mer tid än det jag är van vid. Det innebär att jag numera kollar på än mer fotboll än tidigare. Vidare har jag fört anteckningar inför säsongen med nyttig info från ifjol, de olika lagens transferfönster och försäsongsresultat.
 
– I år testar jag dessutom ett statistikverktyg (PlaymakerAI) för att backa upp mina analyser och använder det som underlag för att stärka mina takes, vilket spar mig en hel del tid. Det är ett konstant nötande, helt enkelt!
 
Vilka rekar är du mest nöjd med av de tio?

– Svårt att välja. Det finns ju vissa texter och analyser man är mer nöjd med än andra. 
I andra fall gillar man ju när man slår marknaden rejält! Men jag landar i två. Statistikspelen på Diber Cambindo och maxspelet på Cruz Azul. Har haft en del stolpe ut med mina statistikspel, så det var efterlängtade gröna bockar där på en spelare som jag scoutade tidigt på säsongen.
 
Vilka ligor känner du att du har bäst koll på just nu?

– Jag har alltid samma ligor som jag håller mig till, men det vore en lögn om jag påstod att jag kan någon annan liga och marknad bättre än den mexikanska.
 
Hur ser det ut med spel på sajten för dig i helgen?

– I skrivande stund finns det ett speltips i Liga MX till matchen mellan Mazatlan och Chivas.
Jag gissar att det dyker nog upp ytterligare en 4-5 mexikanska tips från min sida innan helgen är över. Det är förövrigt chilensk ligapremiär i helgen, så ni kan nog räkna med mer än 4-5 spel totalt. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto