Publicerad på 12 Mar - 13:41

0
article-img
Foto: Bildbyrån

13 rätt igen för Rekat-Björnen: "Otroligt nöjd och glad"

Björn "Rekat-Björnen" Ekberg gör det igen! Femte gången med 13 rätt på bara några veckor. Formkurvan pekar fortsatt uppåt och i helgen fick andelsköparna på det stora systemet dela på 400 000 kronor. 

Oj vad het du är, bra jobbat!

– Tack! Det har varit ett väldigt fint spring så det gäller att fortsätta spinna på känslan och flytet då det förr eller senare slår bakut och vi hamnar i en kallare period. Men just nu är det svårt att inte vara munter.

13 rätt ännu en gång på kort tid. Hur många fullträffar har du den senaste tiden egentligen ? 

– Jag får det till fem 13-rätters sedan 17/2 varav tre av dessa (tillsammans) bjussat på ungefär 800.000kr i utdelning. Svårt att klaga över sådana siffror såklart. Jag är givetvis otroligt nöjd och glad för detta. Viktigt att alltid jobba på metodiskt, göra analysen rätt från början och sedan ha en stor portion tur. Det har vi just nu.

Rätt fin utdelning denna gång dessutom?

– Verkligen! Jag var ju som bekant på Selhurst Park och såg Lutons stopptids-kvittering. Ett mål som kom från ingenstans men som sköt upp det Stora Systemet flera nivåer. Tror att just The Hatters påse i London gjorde skillnad på nära 100.000. 

Vilka var nyckelmatcherna bakom framgången?

– Dels Lutons kvittering, men givetvis också Bournemouth styrka i att ta ikapp 0-2 till 2-2 mot Sheffield. Därtill tyckte jag att mina system i stort var byggda på efter en väldig fin mall med korrekta skrälldrag som på flera håll också föll väl ut. Givetvis blev det lite nervigt i och med Arsenals oförmåga att göra lednings- och tillika segermålet hemma på Emirates. Men till slut så kom det. 

Hur var nerverna i slutet?

– Stabilt ändå. Jag var som bekant i London tillsammans med ett helt gäng av profiler inom betting-svängen och en handfull av oss jobbade tillsammans in Arsenal på en riktigt fin restaurang i centrala huvudstaden. Blev en extra läskeblask efter slutsignalen och en segerskål.

Vad väntar från dig på Rekat under veckan?

– Jag kommer givetvis att i första hand sätta stort fokus på Europatipset på torsdag och därefter Stryk och EU till helgen. Återstår att se om vi kanske kan baka in något riktigt fint Topptips, Powerplay eller varför inte en Bomb också innan veckan är förbi. Bara att hålla utkik på Rekat för att ta del av analyser och andelar.  

Andelsspel hos Rekatochklart

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto