Publicerad på 29 Feb - 10:10

article-img
Foto: Bildbyrån

13 rätt på ET - nu blickar Björnen mot Stryket: "Spikar lejonen"

Nyligen drog vår andelskung Björn "RoK-Björnen" Ekberg in över 250k på Stryktipset - och i veckan satte han 13 rätt på Europatipset. Utdelningen var inte den festaste men formkurvan är fortsatt god när han nu blickar fram emot lördagens Stryktipskupong!

Till andelsspel hos Rekatochklart!

Vad säger du om kupongen? 

– Efter misären förra helgen så känns det skönt att kliva på det igen. Värmde upp med en 13-rätters på Europatipset under onsdagen. Visserligen blev det småpengar i sammanhanget men ändå ett skönt kvitto på att analyserna är välpolerade och läge för att nå lite större stålar fanns på flera håll och kanter. 
 
– Kupongen överlag är ganska knivig. Det kommer på majoriteten av svenska folkets kuponger bli spikfest norröver och längre ner på bongen lär det garderas friskt. Inte så konstigt kanske med tanke på att vi bland Premier League-matcherna hittar sex möjliga spikar! Det är ovanligt. Jag har en tidig tanke på att åtminstone gå halvvägs  runt hälften av dessa och fortsätter Everton gasa i odds (runt 2.10 just nu) så finns en chansen att rent av kryssa ur ettan på Goodison. Men det är låg omsättning och mycket tid kvar så vi får se. 
 
 
Var hittar du den mest givna spiken? 

– Jag viktar tidigt åt höger på Kenilworth Road. Frågan är om inte Luton lekt av sig nu. The Hatters var chanslösa mot Man City i veckans cupmatch och nykomlingarna sprang stundtals runt som yra höns borta på Anfield mot Liverpool förra helgen. Tufft motstånd, det köper jag. Men Aston Villa är baske mig inte så väldigt mycket sämre och placeringen som ligafyra backas upp av klubbens underliggande siffror. Jag kommer spika Lejonen på ett av två system så som läget är nu, kanske båda. 
 
I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– Det ser inte ut att finnas någon underdog som sträckas i källaren denna gång som verkligen fångar mitt intresse. Däremot är jag helt övertygad om att Sunderland kommer utmana Norwich på Carrow Road och även bli ett bra tecken. Tvåan är i min bok given. Sen gäller det nog att hålla lite koll på vad Liverpool har för lag att ställa ut på gräset i Nottingham. Klopp och company gör extremt bra saker med en för stunden tunn och ung trupp. Men frågan är om inte ett pressat spelschema och drösvis med trötta skador för eller senare sätter stopp för The Reds segersvit. Jag är på min vakt. Bästa draget är ändå Sunderland om jag måste ta ut bara en. 
 
Och vilken match vill du helst bara helgardera? 

– Millwall - Watford och Stoke - Boro känns som matcher som kan sluta 3-0, 1-4 eller 2-2. Med andra ord hela! Jag har svårt att se mig gå kort om tecken i match 9 likväl som match 12.
 
Vad blir det för upplägg på dina system den här helgen?

– Båda systemen ska befinna sig norr om 20% vad gäller rader som betalar 500.000kr eller mer när jag lämnar in dessa. Som alltid kommer jag inte spela mina system mot varandra. Det Stora- och Lilla Stryket ska tillsammans alltid ha chansen att fånga 13 rätt vilket betyder att Match 1 tex aldrig kan lira rak etta på det lilla systemet och sen X2 på det Stora. Däremot finns säkert en spik att notera på någon bong som på det andra är helgarderad osv.


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto