Publicerad på 5 Maj - 16:53

0
article-img
Foto: Bildbyrån

3-5-2 Superettan: Hemligheten bakom succén, Linderoth och framtiden



Foto: Bildbyrån

I veckans avsnitt av 3-5-2 Superettan gästar ingen mindre än skytteligaledaren Jack Cooper Love. Vi pratar om hans succé i serieledande (!) Skövde och likheterna mellan Jimmy Thelin och Tobias Linderoth. Detaljerna om utlåningsavtalet, framtiden i Elfsborg och drömmen om att spela i föräldrarnas hemland. Anfallaren hyllar dessutom den "sydamerikanske" speakern på Skövdes hemmamatcher. 
– Han är legendariskt faktiskt. Det är inte ofta man hör när man är på planen men han här hör man verkligen. Det är lite kul faktiskt. Det är nog svårt att missa, säger han och skrattar. 

Avsnitt tre av 3-5-2 Superettan är ute! Vi fokuserar på Skövdes nya skalp borta mot AFC Eskilstuna (2-1) och pratar med skytteligaledaren Jack Cooper Love om hemligheterna bakom nykomlingens succé. 

– Respekten alla har till vår spelidé, till Tobbe (Linderoth) och hur han vill att vi ska agera. Det känns som vi är väldigt enhetliga. Inte en man för sig. Vi trycker mycket på lagsammanhållningen och att göra det som ett lag.

Han pratar även om sina föräldrars bakgrund och att han gärna spelar utomlands i framtiden. Vi går även in på kontraktssituationen och hans dröm att etablera sig i Elfsborgs startelva framöver. 

– Det har alltid varit min dröm sedan jag kom till Elfsborgs akademi som 15-åring och upp i A-laget. Men också att slå igenom och göra det bra där så den drömmen kvarstår. Skövde är ett väldigt bra steg på vägen för att kunna göra det.
  
I veckans avsnitt pratar vi självklart om den pågående (sportchefs)soppan i Örgryte, Halmstads vältrimmade maskineri (och Sunday League-mål), svårigheterna för både Dalkurd och Östersund samt Västerås SK blytunga derbyseger mot Örebro SK. 

Vi delar även ut veckans ris och ros, pratar dåliga publiksiffror och vilka lag som över/underpresterat sett till truppens kvalitet. Podden finns där poddar finns - men lyssna gärna via Spotifylänken här nedan! 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto