Publicerad på 4 Mar - 11:48

article-img
Foto: Bildbyrån

Äkta hattrick av Rekat-Björnen: "Kom in fint på det direkt"

Rekatochklarts andelskung Björn "Rekat-Björnen" Ekberg går riktigt starkt just nu. Förra veckan slog han till med ett "äkta hattrick" när han satte 13 rätt på Europatipset mitt i veckan, Stryktipset på lördagen och Europatipset på söndagen - med 123 000 kronor i utdelning.
– Alltid kul att få sätta en ny 13-rätters med sexsiffrig utdelning för andra gången på drygt två veckor, säger han.

13 rätt X3 på en vecka. Ruskigt starkt jobbat! Hur vill du summera framgången? 

– Tack! Det var väl egentligen bara söndagens Europatips som stack ut. En hel del trötta mål, både på EU:t i onsdags och givetvis också i lördags grusade hoppet om lite större stålar. Liverpools segermål och likaså Southamptons var en enorm besvikelse. Så jag ska i ärlighetens namn inte säga att jag var glad i lördags då hoppet om betydligt bättre pengar grusades. Visst finns det en charm med att sätta 13 där, men med tanke på storleken på systemet så hade jag blivit mer förvånad om jag missat i ärlighetens namn.

– Europatipset igår var däremot en helt annan sak. Jag kom fint på det direkt.  Cagliari, Bologna, Mallorca och Lens blev nycklarna till sexsiffrig utdelning. Givetvis kändes spikettorna i Neapel och Porto lite luriga men det visade sig ändå som bra singlar. Alltid kul att få sätta en ny 13-rätters med sexsiffrig utdelning för andra gången på drygt två veckor också såklart. 

Blev det en liten piruett hemma i vardagsrummet när den sista matchen blåstes av? 

– Haha. Porto hade 3-0 när Bilbao-matchen blåstes av så hade lång tid på mig att komma ner i varv och somna gott.  

Vad säger du om utdelningen för andelsköparna? 

– Om vi förbiser de mer trötta kupongerna från onsdagen och lördagen så blev det ungefär 25 gånger pengarna per andel in igår och det får ändå klassas som godkänt.  Men bättring krävs till helgens Stryktips framförallt. Jag kommer vara på plats i London för att följa Crystal Palace - Luton (lördag) och West Ham - Burnley (söndag) så blir givetvis en extra krydda till både Stryk- och Europatipset. 

Vilket system är du mest nöjd med? 

– Uppbyggnaden på alla dessa system var jag i grunden nöjd med.  Samtliga system hade en förväntad utdelning på mellan 20-30 procent bortom 500.000 kronor och givetvis är det surt som bara den att framförallt de två första inte kan trigga några fler skrällar för att trycka upp värdet lite. EU.t igår fick ta igen lite. Vi studsar upp på hästen och fortsätter på färsk inslag väg framöver tänker jag.

Vilka andelsspel väntar under veckan? 

– Topptipset ikväll (måndag) har 250.000 kronor i extrapengar så den kupongen ska vi lira. Därefter är det i första hand Europa- och Stryktipsen som står på menyn men ytterligare någon "rolig" bong ska vi säkert kunna få med oss innan veckan är slut. 

Till Björns andelsspel hos Rekatochklart!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto