Publicerad på 12 Jun - 11:31

0
article-img Foto: Bildbyrån

Betsson lanserar önska ditt eget EM-spel!

Fotbolls-EM startar på fredagskvällen och nu har du chansen att få ditt eget specialspel att jobba in under mästerskapet! Betsson erbjuder sina kunder att skicka in önskningar på specialspel som döps i ditt eget namn. 
Jag har själv skapat en "Lelles special" till ett finfint odds på 7.50. 

Spelutbudet på EM 2024 är gediget men det finns en möjlighet att skräddarsy ditt alldeles egna spel hos Betsson. En nyhet som kom i dagarna är möjligheten att önska ditt eget EM-spel. 

Har du något specialspel till EM? 

"Äntligen fotbolls-EM! I sann mästerskapsanda kan du välja och vraka bland mängder av långtidsspel i vårt stora utbud.
Bäst av allt? Skulle du sakna något spel finns det nu möjlighet att skicka in din önskning till oss här nedan. Vi kollar igenom alla inskickade förslag dagligen och lägger upp ett urval av önskemålen på sajten, från den 10 juni och framåt"

Önska ditt eget EM-spel hos Betsson här!


Jag har själv skapat ett spel som ligger live på sajten under fliken "Godbitar" och "önska ditt spel"

Lelles special 

Frankrike att gå till EM-final och Kylian Mbappe att göra minst sex mål i turneringen 
Odds: 7.50 

Tillsammans med England är Frankrike den absolut största favoriten att vinna mästerskapet. Det finns så klart utmanare som Spanien, Portugal och Tyskland men jag tror verkligen att Frankrike har allt som krävs för att gå hela vägen till en final. Om vi börjar med gruppspelet så har fransmännen lottats tillsammans mot Nederländerna, Polen och Österrike. I och för sig en ganska lurig grupp men jag tror att Frankrike är för bra för att missa avancemang, och jag tror dessutom att man vinner gruppen och därmed får en gynnsam lottning i slutspelet. 

Kylian Mbappe är favorit att vinna skytteligan hos Betsson och står i 5.50 när detta skrivs. Att då få Frankrike att gå till final + Mbappe över 5.5 mål (minst sex gjorde mål i turneringen) tycker jag är ett bra spel. Om Frankrike går så långt har Mbappe således sju matcher på sig att gå över linan. 

Du vet väl att nya kunder hos Betsson får 100% insättningsbonus upp till 500 kr! 

Regga konto och hämta bonus hos Betsson!

 

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto