Publicerad på 2 Nov - 15:49

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Better Collective lanserar en ny sajt inom Counter-Strike

Nu kan vi äntligen berätta att Better Collective (som driver Rekatochklart.com) även har lanserat Dust2.se, en svensk sida med allt du behöver inom Counter-Strike, givetvis med ett stort fokus på Sverige. 

I samband med släppet av Counter-Strike 2 så lanseras en ny hemsida för Counter-Strike på svenska, Dust2.se. Hemsidan är den femte Dust2-hemsidan som sedan 2016 etablerat sig i flera andra länder med ett lokalt fokus för respektive marknad. Målet för Dust2.se är att främja den lokala scenen med nyheter och turneringar samt vara en diskussionsplattform för alla svenska spelare och fans.

Dust2.se kommer att styras av Kalle Strömgren som tidigare arbetat fem år på Fragbite.se.
- Svensk CS är mer spännande än den varit på flera år. Vi ser nu fler organisationer satsa på den inhemska scenen samtidigt som flera spelare presterar i stora internationella lag. Jag ser fram emot att täcka allt som är svensk Counter-Strike. De minsta LAN-turneringarna till Majors, säger Kalle Strömgren, chefredaktör på Dust2.se.

Användbar information för CS-betting

Även om hemsidans primära fokus inte kommer ligga på betting så kommer den vara ett utmärkt verktyg för dig som gillar att betta på CS. Hos Dust2.se kommer du kunna hitta det senaste inom CS och kunna samla på dig nyttig information inför dina spel, och även samtala med andra som gillar betting på CS.

Idag finns det ett flertal stora bettingsidor i Sverige som valt att investera i sitt utbud av E-sport, däribland Pinnacle.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto