Publicerad på 18 Apr - 15:14

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Björnen spår skrällar på lördag: "Hittar många roliga drag"

Lördag närmar sig och så även Björn "RoK-Björnen" Ekbergs andelsspel. Var hittar han den största skrällen, favoriten och vilken match gör man klokast i att helgardera? Häng med! 

Haka på Björns andelsspel här!


Hur är läget och hur känns dagsformen? 

– Med mig är det bara fint. Precis satt på sommarhjulen på bilen och varit ute i solen med en kopp java. Kan inte bli så mycket bättre tänker jag. 
Vad gäller spelet så känns det lite surt med en tolva som bäst (lilla systemet) på Stryket förra helgen då det blev miljonutdelning på 13 och spikettan i Ipswich hade säkert bidragit med en kvarts miljon i alla fall. Men så är det. Variansen kan vara brutal när det kommer till att pricka resultat i 13 matcher. Det får man som bekant vara beredd på.    

Vad säger du om kupongen den här helgen? 

– Riktigt fin! Jag har stakat ut en väg tidigt (vid 1,5-2 miljoner i omsättning) och det som framförallt slår mig är att de tyngre favoriterna inte hunnit bli överstreckade ännu. Fyra olika tävlingar ger lite variation och vi hittar dessutom fyra olika starttider för matcherna vilket vi också i viss mån ska ta lite hänsyn till. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

– Efter att ha bevittnat Southamptons match mot Preston senast är jag The Saints-frälst. Det var en av de mer enkelriktade fotbollsmatcher jag sett och jag tror inte att Cardiff har vad som krävs för att stoppa gänget från sydkusten. Tvåan i Wales är min "enkla" spik.  

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– Här hittar jag ett gäng roliga drag. Bland annat tycker jag inte att Chelsea ska stå utan chans på Wembley mot ett Man City som efter den tunga torsken mot Real Madrid i onsdags säkerligen är en aning dämpade. Palmer lirar i en offensiv liga för sig själv just nu och Mauricio Pochettino har också varit tydlig med att de inhemska cuperna var och är högprio. Jag gillar tvåan i match 1.   

Och vilken match vill du helst bara helgardera?

– För första gången på länge hittar jag faktiskt ingen "omöjlig" match där jag enkelt bara vill slänga in alla tecken i leken.  Däremot är jag tidigt inne på att både QPR och Stoke blir alldeles för tydliga oddsfavoriter i sina respektive matcher och i min första analys här på hemsidan är jag tidigt inne på att gardera rakt över, både på Loftus Road och bet365 Stadium. 

Till Björns andelsspel på Rekat!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto