Publicerad på 17 Jun - 14:57

0
article-img Foto: Bildbyrån

Bonuserbjudande: Gör Mbappe mål mot Österrike?

Storfavoriten Frankrike kliver in i mästerskapet på måndagskvällen och för den som tror att Kylian Mbappe gör mål finns det extra anledning att titta hit. 

Spelbolaget Betinia höjer tempen på EM och erbjuder alla nya kunder 100% insättningsbonus upp till 500 kr! 

100% bonus hos Betinia

Frankrike och England var de största favoriterna på förhand inför EM 2024. England vann sin premiär, med lite nöd och näppe, medan Frankrike väntar på sin tur att visa upp sina färdigheter i turneringen. 

Ikväll gäller det för fransmännen när Österrike står på andra i grupp D. Nederländerna har tagit pole position efter sin 2-1-seger mot Polen under söndagen och nu är det dags för fransmännen att svara upp. 

Den raka bortasegern står i runt 1.60 hos bolagen men ett annat spel som kanske kittlar lite mer är att spela Kylian Mbappe som målskytt i matchen. 25-åringen, som officiellt är klar för Real Madrid nästa säsong, är inolverad i det mesta och lär vara motiverad till att få en fin start på turneringen både för laget och sig själv. 

Vår tipster Alexander Snäcke har en rek klar på ämnet där han argumenterar för varför 1.90 är ett bra spel på Mbappe ikväll! 

"Jag har en fin känsla runt Kylian Mbappe i detta mästerskap. Ett av specialspelen som togs fram av undertecknad inför mästerskapet var att Mbappe gör över 2,5 mål i gruppspelet, och det ska vi börja jobba in redan här", skriver han i speltipset som går att läsa i sin helhet här. 

Klicka här nedan för att registrera konto och hämta din 100% bonus hos Betinia! 

EM-bonus hos Betinia!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto