Publicerad på 19 Jun - 16:00

0
article-img Foto: Bildbyrån

Boostat odds på England att vinna!

En av de största favoriterna till att vinna hela EM är England. Nya kunder hos ComeOn erbjuds hela tio gånger pengarna i oddsboost på att de slår Danmark! 

 

Till 10 gånger pengarna på England!

 

Nu väntar en riktigt tuff utmaning för Danmark. Nordens enda representant i EM 2024 tappade ledningen mot Slovenien och fick nöja sig med 1-1. Ett tungt resultat med tanke på att storfavoriten England nu väntar i omgång två och sist ut har de Serbien. 

Hur väljer Danmark att göra? Gå all in för en hyperskräll mot England eller att rotera lite för att ha fullt friska ben till matchen mot Serbien som högst troligt kommer att bli helt avgörande för delas del. De fyra bästa grupptreorna går vidare till slutspelet så även om det blir förlust här så är Danmark inte körda på något sätt. Det tror jag talar för England. De har i sin tur chans att mer eller mindre säkra gruppsegern här och således få förmånen att kunna rotera i sista omgången mot Slovenien. Jag tror att vi kommer få se ett fullt fokuserat England gå ut och, faktiskt, göra processen kort med Danmark. 

Jag ser inte hur Danmark, med all respekt för Eriksen mfl, ska kunna stå emot alla anfallshot som England har i Foden, Kane, Bellingham osv.... 

Preliminära elvor (Whoscored) 

England: Pickford - Walker, Stones, Guehi, Trippier - Alexander-Arnold, Rice - Saka, Bellingham, Foden - Kane 

Danmark: Schmeichel - Andersen, Christensen, Vestergaard - Bah, Hjulmand, Höjbjerg, Kristensen - Eriksen - Höjlund, Wind 

Har du inte ett konto hos ComeOn så finns ett bra erbjudande för dig som tror på England. Hela tio gånger pengarna på att de slår Danmark finns att hämta via länkarna här. 

 

Till ComeOn och 10x på England!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto