Publicerad på 9 Jun - 11:48

0
article-img
Foto: Bildbyrån

CL-final: Odds inför Manchester City - Inter



På lördag klockan 21:00 är det dags för årets hetaste fotbollsmatch när Manchester City och Inter möts i Champions League-finalen i Istanbul. Rekatochklart ger dig bästa odds och ett fint erbjudande på matchen. 

Pep Guardiolas lagmaskin Manchester City är tveklöst den stora, stora favoriten i den här finalen. Ja, frågan är om det någonsin funnits en större favorit? City har precis säkrat den tredje raka ligasegern och körde fullständigt över Real Madrid i semifinalen. Efter 1-1 i Madrid stod City för en riktig slakt på hemmaplan där man vann med 4-0. I gruppspelsfasen hade RB Leipzig, Bayern München och Real Madrid inte en sportmössa och nu har man ett drömläge att äntligen vinna den där Champions League-titeln.

Kan Inter stoppa Erling Haaland?


Simone Inzaghis Inter har överraskat stort genom att ta sig hela vägen till finalen i Istanbul. Just i Istanbul har ju stora saker inträffat tidigare som när Liverpool och Milan möttes i en riktig mirakelmatch säsongen 2004/2005. Inter stod inte för någon dundersäsong i ligaspelet där man slutade trea bakom Lazio och Napoli men Inter har nyligen visat vinnarmentalitet genom att slå Fiorentina i den italienska cupen. Sedan har Milano-laget gjort det väldigt bra i CL-slutspelet genom att slå ut Porto, Benfica och stadsrivalen Milan. Italienarna har förstås allt att vinna men har man verkligen det som krävs för att stoppa Erling Haaland? Norrmannen har varit pricken över i:et den här säsongen och han har verkligen blivit den X-factor som City behövt för att vinna på alla fronter. Kan Haaland fortsätta sin fina form som hittills betytt tolv mål på tio matcher i Champions League?

Förväntade startelvor i CL-finalen:

Man City: Ederson; Walker, Dias, Akanji, Stones; Rodri, Gundogan, De Bruyne, Silva, Grealish; Haaland.

Inter: Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Brozovic, Dimarco; Dzeko, Martinez

Bästa odds i CL-finalen

Riskfritt spel! Vår partner Mr Green ger dig upp till 500 kr i kontanter vid förlust. Du hittar erbjudandet genom den här länken!

Vår spelexpert Jimmy Ewertsson föreslår att spela Manchester City att vinna och över 2.5 mål i matchen till 2.28. Läs den reken här!

Här är några andra fina förslag med odds från Mr Green:

- Båda lagen gör mål 1.87 
- Över 2.5 mål 1.68
- Man City vinner halvtid/fulltid 2.14
- Erling Haaland (Man City) gör mål 1.73
- Erling Haaland (Man City) gör inte mål 2.02
- Manchester City asian hcp -1.5 2.28

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto