Publicerad på 15 Jun - 10:42

0
article-img Foto: Rekatochklart

EM-kampanj: Hämta ett gratisspel inför Spanien - Kroatien

Foto: Rekatochklart

Fotbolls-EM är i full gång och Rekatochklart stortsatsar med massor av EM speltips under mästerskapet. Det gör även många spelbolag som har attraktiva kampanjer uppe på sina sajter. Idag tipsar vi om Expekt gratissspel som passar perfekt att använda inför matchen mellan Spanien - Kroatien.

Expekt erbjuder alla nya kunder upp till 1500 kr i gratisspel vilket passar perfekt för matcherna i EM. Om du satsar 1500 kr på matchen så får du oavsett vinst eller förlust tillbaka samma belopp i ett gratisspel som du kan kan spela på en ny match.

Hämta ditt gratisspel inför Spanien - Kroatien

  1. Klicka på knappen nedan "Till Expekt" och registrera ett konto
  2. Välj bonusen för Sport och sätt in minst 100 kr
  3. Satsa din insättning på valfri EM-match till minsta odds 1.80.
  4. När spelet är avgjort får du ett gratisspel upp till 1500 kr med ett omsättningskrav på låga 1x till minsta odds 1.80.

Till Expekt

Vad är ett gratisspel?

Ett gratisspel, som du får efter att ditt första spel är avgjort, det är ett spel som Expekt ger dig men det är inte pengar i kontanter. För att omvandla gratisspelet till kontanter behöver du satsa gratisspelet minst en gång till minsta odds 1.80, därefter blir dina pengar upplåsta. Tänk dock på att du endast får tillbaka vinsten från ditt gratisspel, inte insatsen.

Exempel: Du satsar ditt gratisspel på 1500 kr till oddset 3.00 och vinner. Då får du tillbaka 3000 kr i uttagbara kontanter (1500 x 3.00 = 4500 kr - insatsen på 1500 kr)

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto