Publicerad på 25 Apr - 15:19

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Erbjudande inför kvällens heta matcher!

I kväll spelas ett hett möte i Allsvenskan och ett väldigt viktigt möte för Manchester City i kampen om Premier League-titeln. Spelbolaget ComeOn boostar upp en dubbel på Malmö FF och Man City att vinna till 6.00 gånger pengarna.

Till oddsboosten hos ComeOn!

Djurgården har varit lite av ett "bogey-team" för Malmö FF de senaste åren. Faktum är att MFF inte slagt Djurgården i något av sina fem senaste möten. På Tele2 Arena har det varit särskilt tufft, men är det nu det vänder? 

Många är överens om att Malmö FF kanske aldrig haft ett bättre lag och starten med fyra raka segrar och endast ett insläppt mål säger inte direkt emot. Truppen är såväl spetsig som bred och det andra året med Henrik Rydström som tränare kan ses som att laget är ännu bättre på plats från start. 

Djurgården kommer från derbyförlust mot AIK, något som i och för sig inte hör till ovanligheten, och MFF slog Västerås SK med 1-0. Hur tror du att det slutar? 

Pressen på Man City

Senare på kvällen spelar Manchester City borta mot Brighton. Ett Brighton som hyllats för sin fotboll men som inte fått ut lika mycket av det den här säsongen. Laget ligger på en elfteplats och har inte så värst mycket att spela för de sista sex omgångarna. Detta samtdigt som City, som dock ser ut att sakna Erling Håland, har en ligatitel att spela om och att försvara. Liverpool föll i derbyt mot Everton så snart kan det vara ett tvålagsrace mellan City och Arsenal. City har fyra poäng att ta igen på Arsenal, men också två matcher färre spelade. Guldet är således i Citys händer. 

Tror du att City klarar pressen? Då finns ett riktigt bra erbjudande från ComeOn ikväll med ett boostat odds ihop med Malmö FF att slå Djurgården. 

ComeOn höjer sitt normala odds rejält och erbjuder 6.00 pengarna för dig som vill spela den dubbeln! 

Till det boostade oddset hos ComeOn!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto