Publicerad på 1 Mar - 15:29

article-img
Foto: Bildbyrån

Exklusivt: Superboost hos Hajper - het trippel mellan bittra rivaler


I samarbete med Hajper har vi glädjen att meddela att vi startat upp Boostade Odds - exklusivt för Rekatochklart! 
Vår spelexpert Lennart "Lelle" Sandahl har plockat fram en spännande trippel till det boostade oddset 7.50 gånger pengarna!


Den är söndagen vankas det stormatcher på flera fronter. I Premier League ställs Manchester City och Manchester United mot varandra i ett lika hett som viktigt möte. 

City behöver vinna för att inte riskera att släppa iväg Liverpool i jakten på PL-titeln. United behöver vinna för att inte vinka hejdå till chansen att spela Champions League-fotboll i höst. 

Blickar vi vidare mot Sverige och Svenska Cupen så ska Djurgården kämpa för att hålla IFK Göteborg bakom sig i den sista gruppspelsmatchen. Båda lagen står på sex poäng men där DIF har bättre målskillnad och således bara behöver undvika förlust. Men räkna med ett taggat och hårt möte där rejält offensiv fotboll förr eller senare kommer bli en förutsättning för att ge sig själva chansen att gå vidare. 

Sist men inte minst så ska ett formstarkt Napoli ta emot Juventus på Stadio Diego Armando Maradona i Neapel. Napoli kommer från att ha krossat Sassuolo på bortagräs medan Juves form är högst tveksam de sista veckorna. Det här blir en mycket tuff utmaning mot ett nytänt Napoli och Lelle tror på hemmalaget. 

Klicka på länken för att läsa fullständig analys av trippeln och för att komma till Hajpers erbjudande på 7.50 gånger pengarna. 

Superboosten hos Hajper

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto