Publicerad på 17 Nov - 17:13

article-img
Foto: Bildbyrån

Fansens dom: Han vinner Guldskon i VM


Neymar, Kylian Mbappé, Harry Kane, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo. De allra flesta av världens bästa anfallare kommer att delta när VM 2022 inleds den här veckan.

Men ingen av de som nämns ovan är favoriter till att vinna den gyllene skon, som kommer att delas ut till turneringens bästa målskytt efter turneringen. Åtminstone inte om man frågar fansen, vilket Bet365 har gjort i en fansundersökning inför VM 2022 bland VM-fans i olika länder.
För bland fansen tror majoriteten att den nu 35-årige Lionel Messi kommer att prestera strålande under VM och till och med sluta som vinnare av Guldskon.

Drygt 24 procent av de tillfrågade pekar på den argentinska legenden som vinnare av Guldskon - och andraplatsen går till en annan levande legend, Cristiano Ronaldo, som får nästan 16 procent av rösterna.

De två franska stjärnorna Karim Benzema och Kylian Mbappé hamnar på tredje och fjärde plats bland fansens favoriter, medan Brasiliens super-anfallare Neymar får nöja sig med femteplatsen.

Lionel Messi, tillsammans med Argentina, anses allmänt vara bland favoriterna att nå VM-finalen, och i hans hemland finns en stark tro på att Messi kommer att göra många mål. Faktum är att 71 procent av de tillfrågade fansen i Argentina pekar ut Messi som vinnare av Guldskon.

Argentina ingår i grupp C tillsammans med Saudiarabien, Ghana och Polen och är föga förvånande stora favoriter till att vinna den gruppen.

För att få de bästa välkomstbonusarna och spelarspecialer under Fotbolls-VM, besök Bet365 sida med erbjudanden för Fotbolls-VM 2022.

Bet365 fansundersökning för landslagen har tagits fram genom undersökningsdata från Censuswide.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto