Publicerad på 14 Nov - 15:26

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Förre United-profilen: "Lindelöf en av lagets två bästa spelare"


Manchester United har fått se sitt lag stå för ojämna insatser den här säsongen. Men en av två spelare som kommer med gott betyg är Victor Nilsson Lindelöf. 
– Han har blivit bättre den här säsongen. Sedan finns det inte så mycket att välja på, säger förre Unitedspelaren Mikael Silvestre.

Den 29-årige svensken blev stor matchhjälte i hemmamötet mot Luton (1-0) nu senast. Viktiga poäng för att hamna för långt bakom topplagen - inför över 70 000 åskådare på Old Trafford. 

Fransmannen Mikael Silvestre spelade i United mellan 1999-2008 och följer klubben nära. Enligt honom är det bara två spelare som sticker ut på ett väldigt positivt vis den här säsongen. Bruno Fernandes och Victor Nilsson Lindelöf. Enligt Silvestre är det duon som gör upp om bäst i laget så här långt in i säsongen. 

– Det är mellan Bruno Fernandes och Lindlöf, säger Silvestre till Bettingexpert.com och fortsätter:

– Han (Bruno Fernandes) har gjort mål och haft stor betydelse. 

Nilsson Lindelöf imponerar mentalt, menar Silvestre. 

– Lindelöf har visat motståndskraft och mångsidighet. Han har blivit bättre den här säsongen. Sedan finns det inte så mycket att välja på. 

– Laget släpper in mål men har svårt att göra mål. 

Nilsson Lindelöf har spelat tio matcher i Premier League och gjort ett mål. Han har dessutom stått för tre insatser i Champions League - där United är illa ute efter förlusten senast borta mot FC Köpenhamn (4-3). 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto