Publicerad på 18 Nov - 11:22

article-img
Foto: Bildbyrån

Förtroendet från fans i VM: Vi kommer att vinna pokalen


VM 2022 står för dörren, och det lämnar många hoppfulla personer med drömmen om att just deras lag kan vinna trofén och att landets fans kan fira triumfen i många år framöver. England har en historia av att ha fans som tror att nästa VM kommer att vara året då trofén kommer hem till England.

Men är det verkligen så att engelsmännen är det folk som tror mest på sitt eget landslag? Inte om man frågar fansen, vilket Bet365 (länk) har gjort i en Bet365 fansundersökning inför VM 2022 bland VM-fans i olika länder.

Faktum är att bland fansen har Brasilien och Argentina de mest självsäkra individerna inför VM 2022. På frågan om deras självförtroende inför varje skede av VM är brasilianarna och argentinarna de mest optimistiska när det gäller sina landslag.

Drygt 91 procent av brasilianarna tror att deras landslag kommer att gå hela vägen, medan detta gäller för drygt 89 procent av argentinarna.
Kanske överraskande för vissa är det inte England som ligger i topp i den här undersökningen, eftersom knappt 48 procent av de engelska respondenterna tror att deras landslag kommer att gå hela vägen.

Ett annat slående resultat är att den amerikanska befolkningen har en extremt hög tro på sitt landslag. 89 procent av de tillfrågade amerikanerna tror att USA kommer att gå hela vägen och vinna VM 2022.

Endast tiden får utvisa om det fanns anledning att ha en så stor tilltro till det egna landslaget, eller om den höga nivån av förtroende kommer att föda nationell sorg i respektive land när det inte blir vinst i turneringen.

För att få de bästa välkomstbonusarna och spelarspecialer under Fotbolls-VM, besök Bet365 sida med erbjudanden för Fotbolls-VM 2022.

Bet365 fansundersökning för landslagen har tagits fram genom undersökningsdata från Censuswide.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto