Publicerad på 26 Maj - 12:08

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Franska Öppna stream - Streama turneringen hos vår partner


Äntligen är det dags för en av årets största tennisfester Franska Öppna, eller Roland Garros som den också kallas. Här finner du all info om gratis livestream, TV och odds på turneringen som går av stapeln 28 maj - 11 juni 2023. 

Regerande mästare är ingen mindre än 36-årige Rafael Nadal som gjort gruset i Paris till sin största framgångssaga med hela 14 Grand Slam-titlar av sina 22 totalt. 2022 ställdes han mot norrmannen Casper Ruud i finalen och vann i tre raka set med siffrorna 6-3, 6-3, 6-0. Därmed blev han den förste att nå 22 Grand Slam-titlar. I år kommer det dock att bli en ny mästare då Nadal dessvärre tvingats stryka sig på grund av skada. Vi börjar se slutet på en fantastisk karriär. 
På damsidan vanns singelturneringen av polskan Iga Swiatek som i finalen besegrade Cori Gauff från USA. 

Streama Franska Öppna 

Kvalspelet är redan igång och streamas för fullt hos vår partner Unibet. Allt du behöver göra är att registrera ett konto via den här länken för att kunna se sändningarna live. Allt du behöver är minst en krona på ditt spelkonto för att kunna njuta av tennis i absolut värdsklass. 

TV

För dig som har tillgång till Discovery Plus eller TV-kanalerna Eurosport 1 och 2 så sänds turneringen även där. Om inte så är Unibet ett starkt alternativ. 

Odds

Med Rafa Nadal borta så känns turneringen öppnare än på länge. Det givna valet för många är nog att spela Novak Djokovic som vinnare till 3.50 hos Unibet. Men han är faktiskt inte förstahandsfavorit. Det är världsettan Carlos Acaraz som står i 2.63 gånger pengarna. Fjolårets finalist Casper Ruud finns att spela till 17.00 gånger pengarna inför turneringsstarten. 

Klicka här för att regga konto hos Unibet och för att lägga ett spel på vinnaren i Franska Öppna 2023. 

Svenskhoppet Ymer 

I turneringen finns svensken Mikael Ymer och hans bror Elias Ymer kvalar inför turneringen där det i skrivande stund inte är avgjort om han tar sig in i huvudturneringen. 24-årige Mikael blev nyligen diskad i en turnering i Lyon efter ett raseriutbrott där han slog hål i domarstolen. Mikael Ymer är just nu rankad på plats 56 i världen medan äldre brorsan Elias Ymer är rankad 155. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto