Publicerad på 19 Feb - 09:33

article-img
Foto: Bildbyrån

Fullträff för Rekats andelsexpert: "Stjärnorna stod rätt från start"

Över 260 000 kronor spelades in när Björn "RoK-Björnen" Ekberg fick in en fullträff på Stryktipset i lördags. Här berättar Rekats andelsläggare om framgångsreceptet som gav nästan 15 000 kronor per andel. 

Stort grattis till 13 rätt på Stryktipset i lördags! Berätta om nycklarna bakom den rätta raden?

– Stort tack. Har varit och snuddat vid fullträffar flera gånger om den senaste tiden så kändes skönt att få banka in den i lördags, säger han. 

– Nyckeln i slutändan var såklart kryssgarderingen i Manchester. Var ju extremt stor skillnad mellan ettan eller krysset. Som de flesta kanske vet så hade vi suttit med dubbla 13-rätters om City vinklat in någon av alla chanser på slutet, det hade givetvis funnits något fint i det också.

– Att jag valde att plocka bort Preston i match 11 (48%) på båda kupongerna var viktigt. Sen hade jag tidigt en känsla för Coventry borta mot Stoke samt alla ”givna” skrällar. Det föll ut väl minst sagt.

Hur var pulsen på slutet?

– Ganska stabil ändå. Kändes från start att stjärnorna stod rätt. Var faktiskt mest besviken på att Huddersfield skulle slarva in ett dumt 1-2-mål hemma mot Hull efter att terrierna lyckats kvittera på stopptid. Även Bourne tappade som bekant 2-1 borta mot Newcastle. Hade dessa herrskap kunnat löst sitt kryss och sin ledning hade vi stirrat in i ännu finare stålar. Men för att svara på frågan, jag var lugn. 

Vilken match är du mest nöjd med?

– Fanns flera stycken. Överlag hade jag tidigt bestämt mig för ett par vägar att vandra. Bara läsa intervjun inför lördagen. QPR, Wolves och Bourne var de tre ”givna” skrällarna. Dessa följde mig också på både Lilla- och Stora Systemet. Sen blev ju den stora nyckeln, som tidigare nämnt, 1X i City - Chelsea. Gick ju kort på lilla i sista matchen då jag valde att spika Guardiolas mannar där. Vilket rent värdemässigt inte var helt uppåt väggarna fel (1.30 och 79% är ju nära på godkänt). Cred till London-laget som ändå gjorde bra saker på Eastlands. Tyckte The Blues lirade fin defensiv och uppoffrande fotboll. Men att kvitteringen skulle ramla in kändes ändå givet på något vis. 

Vad säger du om vinstsumman?

– Jo men superfin. 265.000 delat på 18 andelar är ju riktigt bra såklart. Allt synkade liksom. Från första tankarna, analysen på hemsidan, till intervjun med dig förra veckan - ”inför Stryket”. Det är extremt svårt att pricka tunga 13-rätters och varje gång som dessa ramlar in så måste man vara extremt ödmjuk, njuta och ta tillvara på den goa känslan som finns. Det kan som bekant dröja länge mellan fullträffarna. Vi får inte heller glömma att lilla Stryket betalade nära 10.000 kronor för andra veckan i rad så även där rullade lite pengar in. 

Kör du vidare med samma system i helgen som kommer eller hur går tankarna? 

– Jag har väl en liten föraning om att det kan omsättas lite mer pengar till nästa helg och då kommer givetvis systemen växa till sig lite. Så lite fler tecken in kan vi nog ändå räkna med. Har redan spanat på en trolig kupong och ett par fina skrälldrag är redan noterade i bakhuvudet. 

Björn "RoK-Björnen" Ekbergs andelsspel hittar ni på länken nedan! 

 Andelsspel hos Rekatochklart

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto