Publicerad på 11 Okt - 11:48

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Han hade bäst bang for the buck i SHL 21/22

Listan toppas av Rögles Theodor Niederbach, vars lön ligger bland löneligans lägsta skikt. På andra plats finner vi Oskarshamns Patrik Karlkvist vars snitt per mål kostar ca 46 153 kr. Han stod för 26 mål förra året och hans lön ligger bland löneligans mellanskikt.

Genom att titta på SHL-spelarnas genomsnittslöner samt antalet mål de gjorde under säsongen 21/22, har Rekatochklart kunnat ta fram en topplista på de spelare som har gett mest valuta för pengarna.

Rögles Theodor Niederbach stod under SHL-säsongen 21/22 för den lägsta kostnaden per mål visar en undersökning genomförd av Rekatochklart. Under den föregående säsongen stod han för 9 mål till en kostnad på ca 40 000 kr/mål.


Om undersökningen

Undersökningen är baserad på målstatistik för säsongen 2021/2022 från SHL och en lönelista som publicerades av Expressen den 16:e september. Lönelistan sammanställer spelarnas genomsnittliga månadslöner. För uträkningen har snittlönen omvandlats till årslön.

För mer information, vänligen kontakta:
Susanne Höglund, 56K Digital, [email protected]

Om Rekatochklart
Rekatochklart.com är Sveriges största och ledande online-community inom sportspel. Vi är en oberoende sajt och ej knutna till något specifikt spelbolag. Vårt primära mål är att tillsammans med våra skribenter och medlemmar förse Rekatochklarts läsare med spelanalyser och vinnande speltips. Rekatochklart ägs av Better Collective, en världsledande mediekoncern inom sportbetting.
www.rekatochklart.com

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto