Publicerad på 23 Maj - 15:54

0
article-img Foto: Bildbyrån

Hockey-VM stream för VM i Tjeckien 2024

Sverige går in i semifinalen av Hockey-VM 2024 och vår partner erbjuder gratis streaming för slutspelet av mästerskapet. Följ stegen nedan för att aktivera din Hockey-VM stream på nolltid när Sverige möter Tjeckien under lördagen.

Till Unibet TV

Aktivera din stream för Hockey-VM

  1. Registrera ett konto med BankID hos Unibet på 1 minut genom knappen nedan.
  2. Sätt in 100 kr med Swish (om du inte redan har minst 1 kr på spelkontot)
  3. Klart. Nu kan du söka upp matchen och se samtliga slutspelsmatcher utan kostnad!

  4. Pengarna du satt in kan du dessutom satsa på Sverige-matchen!

Till Unibet TV

 

Varför kostar det inget att streama VM?

Unibet erbjuder streamingen av Hockey-VM gratis och flera andra sporter som ett komplement till sina redan existerande kunder. När du väl har ett spelkonto och minst 1 kr på kontot så kan du streama alla matcher som erbjuds hos Unibet utan extra kostnad. Vilket givetvis är en stor fördel genom att slippa sätta upp sig på ett långvarigt och dyrt abbonemang hos en klassisk streamingtjänst.

Streama från mobil eller dator

Det fungerar bra att streama matcherna i VM både på mobil och dator. Det enda som inte fungerar är att casta streamen till TVn. Streamingen hos Unibet är perfekt när du är på resande fot eller av annan anledning inte kan se matchen hemma i TV-soffan.

Odds mellan Sverige - Tjeckien

Oddsen är släppta inför semifinalen i Hockey-VM. Sverige är favoriter och går att spela till 2.07 i odds hos Unibet mot Tjeckien. Att Tjeckien vinner matchen går att spela till 3.20 och oavgjort till 4.10. Sverige är därmed återigen favoriter att gå vidare och i kvartsfinalen mot Finland kunde man spela på laget till så lågt som 1.45 på en rak seger.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto