Publicerad på 1 Sep - 16:43

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Profilerna på Rekat - Tom Stahre: "Då började jag skaka"



Vilka är personerna bakom rekarna på Rekatochklart? Varje vecka framöver presenterar vi en av våra tipsters i en längre intervju. Först ut är Tom Stahre (@TStahre på twitter) en av våra bästa experter på svensk fotboll! 

Berätta om din bakgrund inom fotbollen?

– I stora drag har jag lite AIK-bakgrund där jag spelade i pojkallsvenskan med bland annat Kouakou och Quaison. Mestadels hållit till i division 2 då det passat bra tidsmässigt men gjorde också en sejour i Östers IF. Slutade relativt tidigt för att jobba mer med fotboll vid sidan av planen och prioriterade annat i livet.

Hur kommer det sig att du fastnade för betting?

– Var nog efter studenten när jag bodde i Spanien och spelade fotboll där en säsong. Det var en hel del dötid och då började jag intressera mig för betting och hade ett par olika bettingcommunityn online.

Vad skriver du om på Rekat och vad bettar du mest på själv?

– Det blir mest fokus på Allsvenskan och Superettan på R&K. Privat bettar jag inom samma ramar, ibland är det också en del div.1/div.2 beroende på information.

Vilken spelmarknad gillar du mest?

– Bra fråga. Möjligen asian handicap som man använder sig av mest.

Har du någon gammal spelanekdot när det gick extra bra eller extra dåligt?

– För ett par år sedan var det väldigt populärt med twittertävlingar för spelbolagen. Det var alltifrån någon hundring till resor man kunde vinna. Jag ställde alltid upp i tävlingarna och det blev väldigt ofta vinster, så det var inte alltid man la märke till vad priset var. 

– En dag när jag kommer hem från en träning så svämmar min mobil över med diverse meddelanden. Jag kikar Twitter och ser att jag vunnit två biljetter till World Cup. Tänkte bara att det säkert var två matchbiljetter till att se hockey-VM i Sverige. Ringer pappa och berättar och då säger han att det är World Cup i Kanada och att alla NHL-spelare kommer att vara med. Då började jag helt att skaka när jag läste igen och såg att det var flyg, hotell och matchbiljetter till alla matcher för två personer i Kanada som ingick. Problemet var bara att jag spelade i Östers IF och vi ledde serien med inte alltför många omgångar kvar. Tänkte att det var helt kört att jag skulle få åka så tänkte lämna återbud och ge priset vidare till andra. På träningen dagen därpå så hade en del lagkamrater fått syn på detta och jag bestämde mig för att berätta exakt som det var till tränarna. Vi kom överens om att jag fick åka på resan mot att jag flög hem själv någon dag tidigare, för det är jag evigt tacksam för och vi blev också klara för Superettan några omgångar senare. För bra år! 

Vilka vinner Allsvenskan?

– Tror det kommer att avgöras i sista matchen när Malmö FF tar emot Elfsborg hemma. En måstematch där Malmö behöver tre poäng och lyckas lösa det via Pontus Jansson på hörna.

Vilka går upp från Superettan?

– Utsikten och Västerås. Svårt att säga något annat med tanke på avståndet. Medan det laget av Öster/GAIS som får kvala kommer att få det för tufft mot de allsvenska lagen.

VAR - är du för eller emot?

– Som den fotbollsälskare jag är. Självklart EMOT!

***


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto