Publicerad på 20 Jun - 11:53

0
article-img Foto: Bildbyrån

Målfest i stormötet? - 100% bonus till nya kunder

Matcherna duggar tätt i EM 2024 och en av de allra mest intressanta i omgång 2 spelas i grupp D. Jag tror personligen på en målrik tillställning och spelar båda lagen gör mål. 

Du vet väl att alla nya kunder hos Bethard får 100% i insättningsbonus upp till 500 kr?

Länk till Bethards erbjudande!

Vi kan inte klaga på de som lade spelschemat i EM 2024 när det kommer till Midsommarafton. När alla lekar och middagar bör vara avklarade så kan man med gott samvete sätta sig framför tv-burken och kolla en riktigt fet match mellan Nederländerna och Frankrike klockan 21:00. 

De två stora favoriterna i grupp D gör upp om förstaplatsen och båda lagen kommer från segrar. Nederländerna, som har en stark offensiv, vände och vann med 2-1 mot Polen medan Frankrike "bara" fick 1-0 mot Österrike. Det är dock inga dåliga motståndare som stått på andra sidan. För Frankrikes del blev det smolk i bägaren då Mbappe utgick skadad. Det senaste verkar vara att han missar det här mötet och får sikta på comeback i den tredje omgången mot Polen. Trots det tror jag att Frankrike har nycklarna för att göra mål mot Nederländerna, vars kollektiva försvarsspel inte håller yttersta EM-klass, men där deras offensiv gör det. 

Mitt bästa spel blir båda lagen gör mål i matchen. Det och många andra spelmarknader på den här och hela EM hittar ni hos Bethard! 

Hämta 100% insättningsbonus hos Bethard här nedan! 

Till Bethards bonus!

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto