Publicerad på 26 Apr - 16:37

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Melker Sandebäck spelade in 150 000 kr - går för 13 rätt igen ikväll!



Foto: Bildbyrån

Vår andelskung Melker Sandebäck smällde in full pott på Stryktipset i lördags och nu går han för en ny vinst på veckans Europatipset! 

Först och främst, stort grattis till 13 rätt på Stryktipset i lördags! Berätta om nycklarna bakom den rätta raden och hur mycket vinstsumman blev? 

- Tack! Det som låg bakom raden och vägen till 13 rätt var att inte krångla till det och ha Man City som spik (vann med 5-1), Newcastle som vann med 3-0 och Hull som gjorde samma och vann med 3-0. Tyckte det var kupongens bästa spikar och det visades med råge även på planen! Vinstsumman gick på 150 000kr och vinst per andel blev exakt 5000kr på 259kr spelade! 

Vad säger du om den här ET-kupongen? 

- Det är en rolig kupong och utmanande. Vi börjar i England med kupongens stora match Champions League-semifinalen mellan Man City och Real Madrid! Sedan så har vi mitt Kalmar FF som möter ett Norrköping som endast har tagit en poäng i år! Vi har även Superettan mötet mellan de två före detta Allsvenska klubbarna där Örebro tar emot Halmstad. 

- Det är endast nio matcher som spelas i dag och fyra i morgon där bland andra har vi den andra Champions semifinalen som spelas mellan Liverpool och Villarreal. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

– Man City som kommer att vinna på hemmaplan mot ett Real Madrid som endast haft "lugna" matcher fram tills nu, nu får man det jobbigaste av dom alla. Real hade det jobbigt mot Chelsea, behövde en prestation utöver det vanliga av den franska kungen Benzema och nu möter man Premier League-ledarna som hade en enkel match i lördags och kunde rotera mycket. 

- Man City är även understreckade och är just nu streckad till 57% 

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

- Swansea som inte har något att spela för men har fått igång spelet och jobbar mycket med possessionspelet kom igång för sent för att kunna avancera upp till Premier League, men man är fortfarande sugna på att klättra dit man kan! Senast mot ett PL-jagande Middlesbrough ägde man bollen 75% av tiden. 

- Möter nu ett nytt PL-jagande lag i Bournemouth som endast har vunnit en av deras fem senaste matcher och går in med dålig form och att man håller på att tappa direktuppflyttningen! Stor press och jag tror man kan slarva bort detta mot ett frejdigt spelade Swansea lex "Brighton-Potter"! 

- Här spelar jag 1X! och släpper den överstreckade tvåan. 

Och vilken match vill du helst bara helgardera? 

- Örebro mot Halmstad. Båda lagen har inte startat som dom hade hoppas på känner att allt kan hända i denna match och båda lagen behöver 3 poäng för att börja titta uppåt i tabellen. 1X2!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto