Publicerad på 11 Mar - 12:02

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Nya vinnarodds: Vilket lag vinner Svenska Cupen?

Semifinaldags i Svenska Cupen 2024 där vi har ett Stockholmsderby mellan AIK och Djurgården samt Halmstads BK mot Malmö FF den kommande helgen! Vi har tittat på odds från Bethard på vilka som går vidare till final och vilka som står där som slutsegrare! 

100% bonus upp till 1000 kr hos Bethard!

Nu står det klart vilka fyra lag som har chansen att vinna Svenska Cupen 2024 och därmed roffa åt sig en plats i höstens kval till Europa League. Nytt för i år är alltså att det lag som tar hem titeln får en plats i EL-kvalet och inte i Conference League-kvalet som det varit tidigare i år. De flesta klubbar har jublat över detta då det höjer statusen på cupen ytterligare. 

Av de återstående lagen AIK, Djurgården, Halmstads BK och Malmö FF är det bara regerande svenska mästaren MFF som är klart för Europaspel redan nu (Champions League) medan de andra har allt att spela för. 

Först ut i semifinalerna är HBK och Malmö FF på lördag klockan 15:00. Halmstad tog sig vidare till semin genom att slå ut Brommapojkarna i förlängningen (1-0) på Grimsta IP. På andra sidan står superfavoriten MFF som till slut körde över IFK Norrköping på Eleda Stadion i Malmö (5-2). 

Och på söndag klockan 15:00 spelas Stockholmsderbyt mellan AIK och Durgården på Friends Arena i Solna. Djurgården var det klart bättre laget i Allsvenskan i fjol men AIK är över tid det klart bättre lagen i derbyna lagen emellan. Med hemmaplansfördelen så står "Gnaget" i helt jämna odds med DIF hos Bethard när den här artikeln publiceras. 

Semifinalodds Svenska Cupen

Halmstads BK - Malmö FF

6.50 - 4.40 - 1.50 

AIK - Djurgården 

2.65 - 3.50 - 2.65

Vinnarodds Svenska Cupen 

Tittar vi vidare på vilka som kommer att lyfta pokalen ligger oddsen enligt följande hos Bethard: 

  • Malmö FF 1.75
  • Djurgården 4.00
  • AIK 4.50
  • Halmstads BK 12.00

Vilka tror du vinner Svenska Cupen? 

 Hämta bonus hos Bethard - spela på Svenska Cupen

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto