Premiär för podcasten 3-5-2 Superettan - i samarbete med Dobb.TV

21 April 2022 - 15:48


3-5-2 Superettan är en ny podcast som helt fokuserar på Sveriges nästa högsta serie i Fotboll! Programmet produceras tillsammans med Dobb.TV och kommer ut varje onsdag!
I det första avsnittet tar sig panelen an de tre första omgångarna och summerar läget i världens mest svårtippade liga - och vi släpper en exklusiv sillynyhet om BP-talangen som både Djurgården och Hammarby följer. 

Sedan tidigare kan ni följa våra webb-tv-magasin Helgens bästa spel, Stryktipset och Europatipset på vår Youtube-kanal Rekatochklart. 

Nu finns vi även representerade på podcastvis med vår nya gemensamma satsning tillsammans med det välkända produktionsbolaget Dobb.TV (känt för format som 08 Fotboll, Eurotalk och 3-5-2 Allsvenskan). 

Podcasten heter 3-5-2 Superettan och fokuserar helt på Sveriges näst högsta liga i Fotboll. Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt där vår kunniga panel går igenom den senaste omgången, ger sig in i heta diskussionsämnen, intervjuar spännande personligheter och kommer med egna nyheter. 

Vi som gör programmet:

Harry Maghder, programledare
Lennart Sandahl, Rekatochklart
Jocke Felldin, fotbollstränare

I det första avsnittet går panelen igenom starten på Superettan och fördjupar sig i lag som stuckit ut - både positivt och negativt så här långt. Vi släpper dessutom en exklusiv sillynyhet om en spännande BP-talang som följs intensivt av både Djurgården och Hammarby! 

Vi hoppas att ni kommer att tycka om den här satsningen. Podden finns där poddar finns! 

Klicka här för att lyssna på avsnitt 1 (Spotify) eller lyssna direkt i spelaren nedan!