Publicerad på 10 Aug - 09:45

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnen ny andelsläggare: "Betting en stor del av mitt liv"


Rekatochklart är glada över att kunna presentera Björn Ekberg, a.k.a RoK-Bjornen, som ny andelsläggare på sajten! Dalmasen kommer att leverera sina analyser och erbjuda våra läsare att Spela Tillsammans i Svenska Spels olika poolspel. Först ut är Stryktipset med jackpot i helgen! 
– Det är sällan som spelbolagen ligger helt rätt runt sina odds så här tidigt in på säsongen. Här finns garanterat fina drag att jobba in, säger han. 

Välkommen till Rekatochklart! Berätta gärna lite mer om vem du är och vilken bakgrund du har inom bettingsvängen? 

– Stort tack! Det ska bli kul att hoppa på Rekat-tåget och se vart det kan ta oss. Jag är en medelålders farsa som vuxit upp i Dalarna för att därefter flyttat sydväst och rotat mig på västkusten. Har levt med sport i hela mitt liv där framförallt innebandyn varit ett stort eget intresse men vid sidan av eget motionerande så är det fotboll och hockey som upptar största delen av min arena och tv-tid. Senaste sex åren har jag jobbat heltid som skribent för en sportredaktion på västkusten och därtill har också sportbetting varit en stor del av mitt liv, säger Björn Ekberg. 

Vad har du för erfarenhet av just poolspel?

– Jag analyserar poolspel mer eller mindre varje dag och har en bra bas att stå då jag anser mig själv extremt noggrann när det kommer till att följa oddsrörelser, streckprocent och övrig info som kan vara av vikt. Poolspel är en lång och jobbig grind där tiden mellan vinsterna kan vara lång och jobbig men metodiskt och säkert arbete brukar i slutändan ge resultat. 

Har du något speciellt spelminne eller händelse som sticker ut?

– Finns såklart många. Givetvis är 13 gröna bockar på Europa- och Stryktips något som ger en mäktig känsla i magen. Det är dock en 12-rätters bong från tidig januari 2020 som satt sig i skallen allra mest. Allt var klart. Jag hade 13 rätt på Stryket när det återstod 25 minuter av matchen Watford - Tranmere. Spiketta på Vicarage Road och 3-0-ledning för The Hornets. Skumpan var poppad och firandet igång. Oddset på kryss låg strax över 100 gånger såsen och raka ettan gick inte ens att spela på. Givetvis blev det 3-3 efter en smått galen avslutning på matchen. Paul Mullin av alla spelare kvitterade med bara minuter kvar. En gubbe som jag därefter återkommande gånger fått stirra på, och bli påmind av, då Wrexhams äventyr den senaste tiden streamats och gått varmt hemma. Så kan det gå och både vinster likväl som förluster berör.

Har du något favoritlag? 

– Jag är uppväxt på landet i fina Dalarna och lagt ner otaliga mil i bilen för att följa både Leksand och Brage på nära håll runt om i landet. Så grönvitt i fotboll och blåvitt i hockey således.

Vad kan våra läsare förvänta sig av dig varje vecka? 

– Jag siktar tidigt in mig på lite trevliga poolspelanalyser och kommer också kasta ut ett gäng Spela Tillsammans-lir så vi kan försöka vinna en slant i lag både vad gäller Europa- och Stryktips men också Topptips och Powerplay. 

Startskottet blir helgens Stryktips! Vad tycker du om kupongen? 

– 13 miljoner i jackpot och Premier League-premiär. Kombinationen brukar innebära hög omsättning och bra möjligheter till att ge sig in i kampen om miljonerna. Det är också sällan som spelbolagen ligger helt rätt runt sina odds så här tidigt in på säsongen och jag tror vi kommer få se rörelser av modell större runt Premier League-matcherna men även The Championship-striderna som hittas (nio till antalet). Här finns garanterat fina drag att jobba in. Spontant så förstår jag tidigt in på veckan varken oddsen på Preston eller Birmingham. 

Björns andelsspel hittar ni alltid under fliken Andelsspel! 

Varmt välkommen in i värmen, RoK_Bjornen!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto