Publicerad på 5 Apr - 10:09

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnen synar favoriten: "Den köper jag absolut inte"


Nu är det dags igen för vår andelskung Björn "Rekat-Björnen" Ekberg att sätta tänderna i Stryktipset på lördag. Vilken är den bästa spiken, det smartaste draget och var finns den mest givna helgarderingen? 

Till andelsspel hos Rekatochklart!

Hur är läget och hur känns dagsformen? 

– Bra ändå får jag säga! Lördagens Stryktips slutade med elva rätt som bäst där vi på det större systemet föll på Lazios 1-0-påse i sista sekunden samt Bayerns tunga torsk mot Dortmund. Jag hade som bekant garderat det lilla systemet med de gulsvarta men då oddset på ettan klev ner något framåt spelstopp så valde jag att staka ut en annan väg på det större bygget och det skulle givetvis skjuta oss i foten. Så blir det ibland då man sitter som på nålar framåt 16-tiden och följer rörelser, pengaflöde i Asien och hur det svenska folket bygger sina system. Nästa gång är vi förhoppningsvis på rätt sida. 

Vad säger du om kupongen den här helgen? 

– En klassisk engelsk bong! Premier League och The Championship för hela slanten. Bra balans överlag som absolut har potential att betala ut rikligt med stålar. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

– Jag har tidigt hissat upp Arsenal. Det är en 18:30-match med allt vad detta innebär. Ett utmärkt läge att snåla här då vi kommer behöva strössla garderingar längre ner på kupongen. Artetas gäng är som alltid solida på resande tass och får troligen tillbaka Saka in i spel dessutom. Även om The Gunners skenar iväg bortom 65 procent så tror jag att i alla fall ett av systemen kommer spika London-klubben. I övrigt håller jag stenkoll på Luton - Bournemouth där oddset på tvåan sakta men säkert klivit ner under dubbla stålar och här får vi kanske tillfälle att singla av körsbären från sydkusten. 

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– Jag köper absolut inte Aston Villa med ett favoritskap bortom 65 prollar. Match 2 är tidigt ett fall för garderingar då dessutom Brentford varit tämligen solida på sistone och visar ganska fina underliggande siffror dessutom. Burnley kommer också finnas med på ett hörn. Everton kan möjligen bli prisvärd sett till oddsfördelningen men frågan ska istället vara huruvida Liverpool-klubben ska stå i 1,60-1,70 på raka ettan. Är det en korrekt värdering? Jag ställer mig tveksam till detta och när en Burnley-triumf på Goodison Park finns att klicka till 15-20 procent är jag givetvis där och petar. 

Och vilken match vill du helst bara helgardera?

– I skrivande stund är jag totalt osugen på att att ta större ställning i Wolves - West Ham. Även Hudds - Millwall känns extremt svårtippat. Att vi får se heltäckta mattor i både match 4 och match 10 känns rätt troligt. 

Spela Stryktipset med Björns andelar!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto