Publicerad på 22 Feb - 11:44

article-img
Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnen vill fälla favoriterna: "Spelvärdet öppnas upp"

13 rätt och över 260 000 kronor in på kontot förra helgen. Nu är det dags igen för vår andelskung Björn "Rekat-Björnen" Ekberg att sätta tänderna i Stryktipset på lördag. 

Till andelsspel hos Rekatochklart

Det var stora glädjescener hemma hos Björnen i lördags när det stora systemet gav 13 rätt och nästan 15 000 kronor per andel. 

Vi hoppas att formtoppen lever vidare den här veckan och tog ett snack med Björnen om vad som komma skall på lördag! 

13 rätt och över 260 000 kronor in förra lördagen. Jag gissar att dagsformen känns helt okej inför lördagens omgång?

– Ja det vore dumt att klaga. Det är bara att försöka rida vidare på vågen och försöka jobba in en mäktig back-to-back-framgång.

Vad säger du om kupongen? 

– Lurig. Kanske inte riktigt lika "enkel" som senast då jag tidigt hade en plan på vilka matcher som i min bok var givna att gardera samt givna att spika. 

– Denna gång är det en större hög med tyngre favoriter som i någon mån behöver fällas och därtill finns också två kvällsmatcher. Detta brukar kunna innebära att mindre system är mer benägna av att spika i match 1 och 2 för att kunna hedga och således öppnas spelvärdet upp runt både kryss och skrällsegrar. Jag har en tidig tanke om att gardera Arsenal men även Man City i någon mån. Möjligen via kryss eller hela vägen över, åtminstone på det större systemet.  

Var hittar du den mest givna spiken? 

– I ett tidigt skede (omsättningen är bara runt 2 miljoner just nu) så har jag stirrat in mig på Brighton och Middlesborough som två stabila singlar. Måsarna från södern har varit heta på eget gräs men mer upp och ner borta, tur att De Zerbis mannar är hemma denna gång således. Ett ganska tafatt Everton har jag faktiskt svårt att se ska lösa poäng här.

– Även Boro har studsat rejält runt sina prestationer men besitter en häftig högstanivå. Plymouth verkar också fått slut på bensin och känns riktigt instabila för stunden. Nära på dött lopp mellan dessa singlar. Måste jag välja kör jag nog ändå på Boro.  

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– QPR var min favoritskräll i lördags. Denna gång har jag ett sug att gå emot The Hoops. Rotherham är visserligen ett direkt uselt The Championship-lag som helhet men 3-4-presattionen borta mot Ipswich nyligen kan vi ändå inte se förbi. Här ska vi också komma ihåg att hemmalaget från London sällan agerar som solklara favoriter och hur reagerar de blåvita med denna press på axlarna? Tvåan på Loftus Road kommer jag ha med.

– Jag gillar också Huddersfields chanser borta mot Watford och som nyligen nämnt finns både garderingar i Arsenal samt Manchester Citys match mot Bournemouth med i tankarna. Men ska vi plocka ut en knall bättre än alla andra så säger jag Rotherham. 

Och vilken match vill du helst bara helgardera? 

– Jag hittar två. Cardiff - Stoke och Sheffield W - Bristol City! Det behövs inte så mycket ord angående dessa fajter. Oddsen, placeringarna i tabellen, ojämnheten med mera säger det mesta. Jag kommer troligen skicka in alla tecken här och traska vidare på litet som stort system. 

Vad blir det för upplägg på dina system den här helgen?

– Jag är väl ganska så säker på att storleken på kupongerna blir stora. Två spikar på det Stora Systemet och en hög med garderingar kastas med största sannolikhet in där. Möjligen går jag lite mer crazy på det mindre bygget denna vecka med tillgång till tio garderingar och tre spikar med största sannolikhet. Som alltid kommer jag inte gå emot de olika raderna. Spikar jag Arsenal på det lilla så spelar jag inte X2 på det Stora osv. Däremot kan till exempel Aston Villa spikas på ett system och helgarderas på ett annat.  

Klicka här för Rekat-Björnens andelsspel

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto