Publicerad på 28 Mar - 10:28

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnens taktik på lördag: "Flera stora favoriter att fälla"

 Nu är det dags igen för vår andelskung Björn "Rekat-Björnen" Ekberg att sätta tänderna i Stryktipset på lördag.
Vilken är den bästa spiken, det smartaste draget och var finns den mest givna helgarderingen? 

 Andelsspel hos Rekatochklart

Vår i luften och många bra matcher i kalendern. Hur är känslan inför helgen?

– Revanschlusta helt klart! Förra helgens kupong var extremt svårspelad och jag förstår att ingen lyckades lösa 13 rätt. Nu får vi en blandad bong (England plus Europa) och generellt brukar detta passa mig ganska så bra. En hög med stora favoriter att försöka fälla samtidigt som vi inte ska behöva sväva iväg alltför mycket runt spikarna utan hålla det ganska simpelt. Med detta menar jag att Chelsea och även Aston Villa mycket väl kan lämnas allena utan att det för den delen ska göra avkall på den slutliga utdelningen. 

Vad säger du om kupongen? 

– Lurig men inte omöjlig! Jag gillar som sagt att vi inte bara får ta del av engelska ligamatcher under lördagen utan även en uppsjö med tunga tyska, franska, italienska och spanska matcher. Många system som blir inlämnade "nere på kiosken" kommer också spika Monaco i match 13 då stålarna börjar tryta och jag tror även Lyon och Bayern (match 12 och 11) kommer bli överstreckade av samma anledning. Nedre halvan kan således bli en värdemässig bomb tror jag. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

– Chelsea! Jag har sett The Blues senaste matcher och även om strukturen i stora delar av spelet är en aning tveksam så har jag väldigt svårt att se London-laget tappa poäng mot ett Burnley som i grunden ändå är flera gånger sämre. Som det ser ut just nu och om inget speciellt händer kommer jag gå kort om tecken på The Bridge. 

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– Jag har tidigt tankar om att peta in Dortmund och Reims på båda mina system. Även Luton och Metz ska i någon mån få plats. De gulsvarta från Dortmund kommer troligen bränna flest kuponger vid en knall i Bayern och tvåan är jag väldigt sugen på att få med tidigt, framförallt om Kane inte spelar för de rödklädda!  

Och vilken match vill du helst bara helgardera?

– Fiorentina - Milan och Brentford - Manchester United känns svårtippade till tusen i ett tidigt stadie. I min första analys av kupongen har jag heltäckta brickor både i London och Florens. 

Haka på Björns andelsspel i helgen!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto