Publicerad på 24 Nov - 15:29

article-img
Foto: Bildbyrån

Rekatochklart ingår samarbete med Hockeysverige.se


Vi kan idag meddela att Rekatochklart.com ingått ett samarbete med Hockeysverige.se och blir sajtens officiella bettingpartner.

Med över 300 000 unika läsare per vecka är Hockeysverige.se idag Sveriges största sajt för hockeynyheter. Sedan sajten grundades 2006 har Hockeysverige vuxit sig till en stor spelare inom svensk sportjournalistik. Med sitt frekventa nyhetsarbete, sina uppskattade profiler och den breda bevakningen av ligor som SHL, Hockeyallsvenskan, NHL samt landslags- och juniorhockeyn är Hockeysverige din självklara källa till det senaste inom hockeyvärlden.

Sveriges största spelcommunity Rekatochklart.com är under ständig utveckling och vi ser samarbetet som ett naturligt inslag för att kunna erbjuda våra användare ytterligare information som kommer vara användbar i samband med speltips och betting.

Samarbetet kommer innebära att Rekatochklarts användare får den absolut senaste informationen om ligorna som Hockeysveriges redaktion bevakar och det kommer dessutom att finnas ett direkt nyhetsflöde med det bästa från Hockeysverige. På Hockeysverige.se kommer läsarna att erbjudas ett utbud av Rekatochklarts speltips helt gratis samt möjligheten att köpa in sig i något av våra andelsspel.

Om Rekatochklart

Rekatochklart.com grundades i nuvarande form av sex stycken spelintresserade personer år 2008 och har under snart 15 års tid varit ledande i Sverige vad gäller speltips och spelanalyser. Rekatochklart nominerades år 2017 som en av världens bästa Sports Affiliates och spelinformationssajter på spelvärldens egen Oscarsgala EGR Awards i London. 2017 var tredje gången som Rekatochklart nominerades som en av världens bästa spelinformationssajter på EGR Awards.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto