Publicerad på 31 Maj - 20:52

article-img
Foto: Bildbyrån

Rekatochklart.com rekryterar Marcus Allbäck som fotbollsexpert

Vi kan stolt meddela att vi rekryterat den förre detta landslagsspelaren Marcus Allbäck som fotbollsexpert till Rekatochklart.com där hans uppdrag blir att lämna experttips inför fotbollsmatcher med särskilt fokus på de svenska EM-matcherna.

Marcus Allbäck har stor kunskap om fotbollsvärlden efter en framgångsrik karriär som fotbollsspelare i både A-landslaget och klubbar som Aston Villa, Heerenveen, FC Köpenhamn och Örgryte IS. Efter avslutad fotbollskarriär har han bland annat varit verksam som spelaransvarig i landslaget under Erik Hamréns ledning. Sedan 2016 jobbar han som spelaragent.

I rollen som fotbollsexpert för Rekatochklart.com blir Marcus Allbäcks uppgift att dela med sig av sin expertis till våra besökare och följare i samband med Fotbolls-EM och det svenska landslagets matcher. Som en del i det arbetet kommer han tillsammans med Ulrik Sandebäck, journalist på Aftonbladet och expert på Rekatochklart, att medverka i en videoshow där fokus ligger på att diskutera och analysera landslagets insatser i mästerskapet. Efter mästerskapet fortsätter hans expertuppdrag med inriktning på svensk och internationell fotboll i stort.

“Vi är glada att välkomna Marcus Allbäck till Rekatochklart. Han är en namnkunnig person, både i och utanför Sverige. Med närmare tio års erfarenhet av landslagsspel kommer han, tillsammans med våra befintliga experter, att kunna dela med sig av sina inblickar i den videoshow vi gör inför EM. Allbäck har själv betydande erfarenhet av EM, vilket ger våra läsare och följare en unik inblick i turneringen”, säger Ulrik Sandebäck, redaktör på Rekatochklart.

“Jag ser fram emot att arbeta med teamet på Rekatochklart i samband med EM. Jag har många bra minnen från tidigare turneringar - både som spelare och som assisterande tränare”, säger Marcus Allbäck.


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto