Publicerad på 17 Jan - 16:51

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Rösta fram Sveriges bästa spelbolag på Rekatochklart - vinn presentkort



Foto: Chris Perry Photography 

Nu är det dags att rösta fram vinnarna i Swedish Bookmaker Awards 2022. I fjol tog Bet365 storslam - men hur blir det i år? Du som röstar via Rekatochklart har stor inverkan på resultatet och får dessutom chansen att vinna presentkort till ett värde av 500 kronor!


När Swedish Bookmaker Awards 2021 gick av stapeln så stod det klart att de svenska spelarnas stora favoritbolag var Bet365 - som fick priset Spelarnas Val. Under galan, som anordnades i Amsterdam i september, presenterades vinnarna på de olika europeiska marknaderna av den nederländske ex-fotbollsstjärnan Dirk Kuyt. 

Galan anordnas av Better Collective och syftet med utmärkelsen - som röstas fram av läsarna på Rekatochklart.com och Speltips.se - är att hjälpa svenska onlinespelare att lättare navigera sig fram på spelmarknaden och fatta bättre beslut när det kommer till spel online. Nu är det alltså dags igen! 

Ta chansen att vinna ett presentkort värt 500 kronor genom att rösta här ovan. 

All data samlas in genom omfattande marknadsundersökningar för att identifiera de viktigaste och mest relevanta parametrarna svenska spelare tittar på när det kommer till val av spelbolag.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto