Publicerad på 20 Feb - 14:56

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Rösta på Swedish Bookmaker Awards 2023

Det har blivit dags att rösta fram vinnarna i Swedish Bookmaker Awards 2023. 

Vilket spelbolag kan utmana Bet365 som mer eller mindre varje år kammat hem storkovan. Du som röstar via Rekatochklart är med och bestämmer hur slutresultatet ska se ut och du har då också chansen att lottas ut som vinnare av ett pris.

I fjol var det Bet365 tillsammans med Svenska Spel som blev de stora vinnarna då de förstnämnda kammade hem majoriteten av galans priser samtidigt som Svenska Spel blev framröstade till “Spelarnas Val”.

Ta chansen att vinna pengar genom att rösta på fliken här till höger

Galan anordnas av Rekatochklart och syftet med utmärkelsen - som röstas fram av läsarna på Rekatochklart.com - är att hjälpa svenska onlinespelare att lättare navigera sig fram på spelmarknaden. De olika priserna som tilldelas är bland annat bästa fotbollsodds, bästa användarupplevelse och bästa sidan “overall”.

All data samlas in genom omfattande marknadsundersökningar för att identifiera de viktigaste och mest relevanta parametrar svenska spelare tittar på när de kommer till val av spelbolag.

Rösta på det spelbolag i den kategori du tycker att de förtjänar att vinna. Det tar inte alls lång tid och när du väl lämnat in dina röster är du automatiskt med i utlottningen av en prispott på 1125 kr.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto