Publicerad på 16 Maj - 13:19

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Silly Season med Fabrizio Romano: Följer Lewandowski med spänning



Den italienske fotbollsjournalisten Fabrizio Romano spår flera oväntade transfers i sommar. Detta berättar han i en exklusiv intervju med Action

När det gäller Manchester United menar Romano att det kommer att bli stora förändringar. En riktigt stor "renovering".

– Det kommer bli en revolution i sommar. Det är jag helt säker på. Många spelare lämnar gratis. Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata, Nemanja Matic. 

– Sedan finns det spelare i klubben med kontrakt som kommer att vilja diskutera direkt med Erik ten Hag om deras framtid. Exempelvis Eric Bailly som vill spela och han kommer vilja prata direkt med ten Hag. Wan-Bissaka kommer att vilja ha en del garantier. 

– Marcus Rashford kommer bli väldigt intressant eftersom hans kontrakt går ut om ett år, med en option om att förlänga det. 

Angående Cristiano Ronaldos framtid:

– Cristiano planerar inte att lämna klubben och är heller inte besviken på klubben. Han är så klart besviken över säsongen som varit eftersom han vill vinna, men han kommer inte aktivt att söka sig bort från United. 

Romano ser många potentiella sillybomber gå av i sommar. 

– Med stora namn som Erling Håland (Man City) och snart även Mbappe att bestämma sig för sin framtid så går vi in på en marknad med två stora namn som redan bestämt sig. Det betyder att att många klubbar kommer behöva göra något som PSG, Man Utd och andra engelska klubbar. Italienska klubbar väntar fortfarande och spanska klubbar som Barcelona har affärer att göra. 

– I sommar är jag väldigt intresserad av att se vad som händer med Robert Lewandowski. Det stämmer att Bayern slåss för att behålla honom och pratat med hans agent om en fortsättning för mer än en säsong framöver. Men det är också sant att Barcelona inte ger upp honom. Jag hör att de kommer försöka hela vägen in i slutet. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto