Publicerad på 14 Jun - 14:06

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Sillyexperten Di Marzio om Kulusevski: "Inte till det här priset"


Dejan Kulusevski vill stanna i Tottenham och Tottenham vill att svensken blir en permanent lösning. Men hittills har Juventus satt sig på tvären och förhandlingarna drar ut på tiden. Den italienske sillyexperten tror dock att en lösning är på gång. 
– Jag tror att han kommer att bli kvar i Tottenham, men inte till det här priset, säger Gianluca Di Marzio till Rekatochklart.

Senast under gårdagen kom uppgifter om att Juventus sportdirektör Giovanni Manna träffat representanter från Tottenham för att prata om Dejan Kulusevski. Spurs betalade 10 miljoner euro, cirka 120 miljoner kronor, för att låna svensken förra säsongen och har en köpoption på ytterligare 35 miljoner euro (strax över 400 miljoner kronor) - som de uppges vilja pruta ned. Landslagsaktuelle Kulusevski gjorde två mål och sju assist på 30 matcher i Premier League och har själv uttryckt en önskan om att bli kvar i Londonklubben. 

– Allt har varit perfekt. Vi har en mycket bra tränare, bra lagkamrater, bra människor och alla vill bara vinna. Vi hittade varandra bra och gjorde många mål. Jag trivs bra med spelarna, tränarna, jag älskar klubben och fansen. Det är ett ställe jag vill vara på, sa han till TT för ett par veckor sedan. 

Sky Sport-journalisten Gianluca Di Marzio är en av världens största experter på silly season-området. Han berättar exklusivt för Rekatochklart om vad han tror blir utgången för Kulusevski. 

Vad är det senaste du hört kring situationen med Dejan Kulusevski och möjligheten till att han blir en permanent del av Tottenham? 

– Situationen är den att Tottenham har en inbakad köpoption på 35 miljoner euro men att de vill prata med Juventus om den summan igen. Diskussionen handlar om att Tottenham vill omförhandla den summan och betalningsvillkoren. Tottenham vill ha honom för att han gjort så bra i från sig och klubbarna diskuterar fortfarande detta, säger han till Rekatochklart. 

– Jag tror att han kommer att bli kvar i Tottenham, men inte till det här priset. Förmodligen kommer klubbarna att hitta en lösning som båda kan acceptera. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto