Publicerad på 4 Okt - 15:22

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Sillyjournalisten stensäker: "Milan kommer hitta en roll åt Zlatan"


Zlatan Ibrahimovic kan snart vara tillbaka i AC Milan. Silly-journalisten Gianluca Di Marzio berättar om vad han tror att Milan kommer att erbjuda den svenske legendaren. 
– Milan saknar en symbol för klubben i svåra tider, säger han. 

Säsongen 2022/23 blev Zlatan Ibrahimovics sista som aktiv fotbollsspelare. Sedan dess har han inte tagit något nytt uppdrag inom fotbollen, men på sistone har han både synts till på Milanello och kopplats till en roll som team manager i sin gamla favoritklubb AC Milan. 

Den italienske sillygurun Gianluca Di Marzio säger till insidesport.in att Milan är intresserade av att knyta Zlatan till sig som ledare, men att det inte kommer att handla om en sportslig roll så länge Stefano Piolo är manager. 

– Zlatan vet inte vad han vill göra i livet. Om du är Zlatan så tänker du förstås på alla möjliga roller som du skulle kunna syssla med inom fotbollen. Är det som agent, ordförande, sportchef eller tränare?, säger Di Marzio. 

Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna har alla möjligheter att snart börja jobba för klubben igen.

– Han behöver mer tid på sig för att bestämma sig. Milan vill att han ska komma tillbaka och kommer att hitta en roll som han gillar. Han kommer inte att involveras på den tekniska sidan på grund av coach Pioli men Ibrahimovics ledarskap är helt idealt för Milan efter att man tappat (Paolo) Maldini. De har ingen symbol för klubben i svåra tiden. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto