Publicerad på 16 Jun - 10:12

0
article-img Foto: Rekatochklart

Spelklubben lanserar betting lagom till EM 2024!

Foto: Rekatochklart

Lagom till att EM 2024 skulle dra igång så lanserade Spelklubben sin efterlängtade sportsbook. Spelklubben är kanske den största satsningen som den svenska spelbranschen har sett under det senaste året med en bra produkt och har allt som en sportspelare kräver.

Till Spelklubben Betting

Spelbolaget lanserade till en början enbart casino och därefter adderade man sport till sitt utbud. Sportsbooken är lättnavigerad och innehåller ett stort utbud av såväl livespel som vanliga spel. Det erbjuds såklart också cash-out, bet-builder och förbyggda spel av spelbolaget som kan ge höga odds under mästerskapet.

Både registrering, insättningar och uttag går i raketfart. Spelklubben erbjuder registrering med BankID och som betalningsmetoder finns Swish samt Trustly vilket gör att allt går väldigt smidigt. 

Välkomstbonus saknas

Vi får ofta frågan om Spelklubben erbjuder en bonus och svaret är just nu nej. I dagsläget finns inga sådana planer och man verkar till en början fokusera enbart på att erbjuda en bra produkt. Om spelbolaget väljer att lansera en bonus i framtiden så kommer vi att kommunicera ut det i våra kanaler.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto