Publicerad på 18 Maj - 01:43

0

Streama Finland - Sverige gratis (Hockey-VM)

Sverige kliver in i sin fjärde match i detta VM och hittills är man obesegrade. Nu väntar dock tuffaste motståndet hittills i form av värdlandet Finland, och det återstår att se om så är fallet även efter denna matchen. Vi vägleder dig till hur du enklast kan se matchen, och ger dig även oddsen.

Streama på Betsson→

1. Skapa konto genom knappen ovan med BankID.
2. Sätt in 100 kr med Swish.
3. Klart! Nu kan du streama Sverige och resten av VM-matcherna direkt!

Streama på Betsson→

Finland - Sverige stream

Matchen mellan Finland och Sverige sänds på TV6, och det går även se matchen på Viaplay. Ett billigare alternativ är dock att streama matchen genom ett spelbolag, förslagsvis Betsson. 

Sverige tog som väntat sin tredje raka seger senast då man enkelt besegrade Storbritannien. Nu ställs man mot Finland som är en av guldfavoriterna i turneringen, och här står laget inför sin klart tuffaste uppgift hittills.

Streama matchen är nästan gratis

Att streama matchen på Betsson kostar ingenting. Kravet är dock att man har minst 1 kr på spelkontot. Har spelkontot inget saldo så behöver man göra en insättning på minst 100kr.

Odds inför Finland - Sverige

2.03 - 4.30 - 3.10

Finland målas upp som favoriter i matchen, och givetvis har man en klar fördel av att spela på hemmaplan. Man har även en spetsigare offensiv än Sverige, vilket gör att favoritskapet är befogat. 

Spelförslag 

- Finland vinst (2.03)

Laget har sett bra ut i inledningen av turneringen och med en formstark stjärna i Mikael Granlund har man en spelare som kan kliva fram och avgöra matcher. 

- Sakari Manninen minst 1 poäng (1.60)

Tillhör en av de ledande spelarna offensivt för laget och spelar även ihop med stjärnan Mikael Granlund. Gjort fem poäng hittills i turneringen. 

Odds vid publicering. Oddsen kan ändras.

Streama på Betsson→

Senaste nytt om matchen

Linus Ullmark och Marcus Pettersson är på väg till Finland för att förstärka laget. Carl Grundström och Jacob Peterson ansluter även dem, och Grundström anländer under onsdagseftermiddagen. Den sistnämnda är nära vän med Rasmus Dahlin, och han säger så här efter beskedet.

”Extremt roligt. Jag trodde aldrig vi skulle spela ett VM tillsammans. Vi två från Lidköping…, uppväxta tillsammans och har alltid spelat med varandra när vi var yngre. Det betyder mycket, det ska bli så himla kul.”

Man väntar på besked från William Nylander som ännu inte tackat ja, och det skulle betyda mycket att få in hans spetsegenskaper i truppen. 

Lucas Wallmark kom inte till spel mot Storbritannien och det enda förbundskaptenen sa var att han var sjuk eller skadad, så det återstår att se om han finns med i matchen.

TV-kanal och tid för matchstart

Matchen sänds på TV6 och nedsläpp är kl 19:20. För dig som inte vill missa VM-studion så börjar sändningen kl 18:30.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto