Publicerad på 26 Maj - 03:08

0

Streama Sverige - Kanada gratis (Hockey-VM)


Dags för Sverige att kliva in i sin kvartsfinal och efter att man kommit två i gruppen så väntar Kanada. Det är dock ingen omöjlighet att ta sig vidare då kanadensarna inte imponerat i turneringen. Vi vägleder dig till hur du enklast kan se matchen, och ger dig även oddsen. 


1. Skapa konto genom knappen ovan med BankID. 

2. Sätt in 100 kr med Swish. 
 
3. Klart! Nu kan du streama Sverige och resten av VM-matcherna direkt!

Streama på Betsson→

Sverige - Kanada stream

Matchen mellan Sverige och Kanada sänds på TV6, och det går även se matchen på Viaplay. Ett billigare alternativ är dock att streama matchen genom ett spelbolag, förslagsvis Betsson.

Sverige vann sin avslutade match i gruppen mot Lettland. Det var dock efter en hel del bekymmer då letterna pressade på för en kvittering, men Ullmark stod för en kanoninsats i kassen. Nu väntar tufft motstånd i Kanada i kvartsfinalen, men man har absolut vad som krävs för att vinna matchen.

Streama matchen är nästan gratis

Att streama matchen på Betsson kostar ingenting. Kravet är dock att man har minst 1 kr på spelkontot. Har spelkontot inget saldo så behöver man göra en insättning på minst 100kr. 

Odds inför Sverige - Kanada

2.45 - 4.25 - 2.45 

Spelbolagen tror på en jämn match och det är inget överraskande då det kommer bli en tuff match. Jag håller dock Sverige som knappa favoriter i matchen då de imponerat mer än Kanada i turneringen. 

Spelförslag 

- Sverige vinst (2.45) 

Sverige har visat upp ett bra spel under turneringen och även om Kanada är bra så har de inte imponerat då man bland annat förlorat mot Danmark samt Schweiz.

- William Nylander målskytt (3.00)

William Nylander är Sveriges klart bästa spelare offensivt, och han lär skapa tillräckligt med lägen för att hamna i målprotokollet. 

Senaste nytt om matchen

Sverige vann sex av sina sju matcher i gruppen, men det räckte det inte till en förstaplats då man var en poäng bakom Finland, vilket gör att tufft motstånd väntar i form av Kanada.

William Nylander fortsätter att leda laget offensivt sedan han anslöt, och i den sista gruppspelsmatchen gjorde han matchen enda mål där man vann med 1-0, vilket var hans fjärde poäng på två matcher. 

Oliver Ekman-Larsson har varit ett frågetecken inför matchen, men nu har man fått ett besked, och han är spelklar till matchen. Inför matchen kommenterar Johan Garpenlöv såhär. 

”Han kommer att spela i morgon. Vi får tillbaka vår kapten, en ledare både på och utanför isen. En användbar spelare för oss i alla situationer så det är en jättestor förstärkning för oss”

TV-kanal och tid för matchstart

Matchen sänds på TV6 och nedsläpp är kl 15:20. För dig som inte vill missa VM-studion så börjar sändningen kl 14:30

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto